g_kol1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας κ χρόνια πολλά. Καλη Χρονια. Ρε παιδιά εδώ κ μέρες πεδευομαι να συνδεσω το router αλλα τπτ. εχω conn-x και το Modem που μου ειχαν δωσει τα εφτησε. πηγα κ αγορασα ενα αλλο κ αυτο ειναι με ethernet συνδεση. το συνδεσα κανονικα περασα username και λοιπα αλλα δεν εχω internet στο pc. μου βγασει τοπικη συνδεση στα 100Mbps αλλα τπτ. Στο router αναβει το λαμπακι lan & adsl οποτε δεν ειναι εκει το προβλημα. ξερει κανεισ μηπως τι φταιει????? Στον συγχρονισμο του router ppoe Δεν πρεπει να επιλεξω????
micos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 VPI/VCI = 8/35 Protocol = PPPoA Encapsuation = VC MUX
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 οχι pppoa με vcmyux .πλεον ολα τα dslam ειδικα εκτος οτε ολα ειναι pppoe.μονο κατι παλια του οτε εχουν μεινει pppoa.οποτε πλεον pppoe /llc.β.εσυ οκ στο pc σου βαλε αυτοματα ip στο tcp ip της καρτας δικτυου αλλα οταν μπενεις μεσα στο μενου του ρουτερ βλεπεις ο ρουτερ να εχει συνδεθει με τον provider.καπου πρεπει να σου γραφει αν εχευ συνδεθει και ποια ip εχει.αμα δεν εχει συνδεθει το ρουτερ για οποιοδηποτε λογω απο λαθος πρωτοκολλλο μεχρι λαθος pass ειναι λογικο να μην εχεις νετ.μερικα ρουτερακια στο log σου λενε και τον λογο που δεν εχουν συνδεθει.πχ no concentrator found η authentication error.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.