Προς το περιεχόμενο

διαδικασία αλλαγής ηχειων

freestyoler93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δική μου άποψη είναι να απευθυνθείς στον προμηθευτή που τα στέλνει στο Ελλάντα...Εγώ εκεί πήρα τηλ. για ένα mp4 και μέσα σε λίγο καιρό μου το είχαν αλλάξει(mp4 μάρκας samsung το οποίο το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό)

Δημοσ.

nic ευχαριστως να τα παω στο eshop..αλλα αυτος που θα τα δει μπορει να μου πει πως δεν ειναι καποιο σοβαρο προβλημα και οποτε δεν χρειαζονται αλλαγη..

• Super Moderators
Δημοσ.

επικοινώνησε με την Logitech και ενημέρωσε το eshop ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι λόγος αντικατάστασης με έγκριση της ίδιας της εταιρείας...

Δημοσ.
ευχαριστως να τα παω στο eshop..αλλα αυτος που θα τα δει μπορει να μου πει πως δεν ειναι καποιο σοβαρο προβλημα και οποτε δεν χρειαζονται αλλαγη..

Αν επιμείνεις θα στο αλλάξει...έπειτα, υπάρχει σοβαρό και μη σοβαρό πρόβλημα; Θα πεις δεν μπόρω να ακούσω τίποτα ρε παιδιά αλλάξτε τα και τέλος.. Ξέρω το eshop δεν είναι και ότι καλύτερο όσον αφορά τα after sale support, αλλά εάν επεμείνεις κάτι θα γίνει, στο λέω από προσωπική εμπειρία... Anyway, αυτό που λέει ο Thresh πιστεύω είναι το καλύτερο... Ενημέωσε και τις δύο εταιρείες και από κει και έπειτα βλέπεις... Πάντως είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση, θα μείνεις χωρίς ηχεία για ένα διάστημα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα καταλήξεις κάπου μιας και θ ακούσεις όλες τις γνώμες αλλά σε αντίστοιχη περίπτωση (popping sound στα X-530) απευθύνθηκα μόνο στη Logitech. Βέβαια είχα την απόδειξη σε αντίθεση με σένα, οπότε πιθανότατα θα χρειαστεί να μιλήσεις σε κάποια φάση και με το eshop.gr (κουράγιο :P). Ακόμα και να συμπεράνει η Logitech μέσω σου s/n πως έχεις ακόμα εγγύηση, δε μπορούν να σου κάνουν refund και ίσως η αντικατάσταση χρειαστεί να γίνει μέσω του eshop.gr.

Στην δική μου περίπτωση, η όλη διαδικασία είχε πάρει κάμποσο καιρό, οπότε πήρα κάτι χαζά ηχεία του 5ευρού στο μεσοδιάστημα.

Επικοινώνησε με κάποιον, μην το ψειρίζεις τόσο πολύ :)

Δημοσ.

οκ την δευτερα θα παρω τηλεφωνο..ευχαριστω για τον χρονο σας..

-----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 06 : 31 : 13-----

αποτι ειδα στο site του eshop δεν εχει τα z5500..:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...