Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με το recovery partition σε HP laptop

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μισό, γιατί σκέφτομαι να πάρω hp laptop. Δεν θα έχει δισκάκια μαζί, θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο να μου στείλουν ή να φτιάξω ένα δικό μου, σωστά??

Δισκάκια με windows δεν θα έχεις. Αλλά αν θες να κάνεις format, όπως είπε και ο disqualified, με f11 από το κρυμμένο partition ή αν θες από τα δισκάκια που δικαιούσαι να γράψεις μια φορά.

Μπορείς να έχεις γραμμένα τα δισκάκια αλλά να κάνεις format απευθείας από το partition λόγω ταχύτητας. Τα δισκάκια γράψτα και αχρείαστα να 'ναι. Γιατί μπορεί να χτυπήσει ο σκληρός ή να θες να τον αλλάξεις.

Δημοσ.
Αν και σου είχα απαντήσει στο offtopic όπου postαρες αρχικά, ξαναδες μερικές πληροφορίες για το hp recovery partition.

Τα δεσμευμένα gb, τα βλέπει μόνο το πρόγραμμα εγγραφής της hp.

To partition μένει ως έχει και μετά την εγγραφή των δίσκων GeorgeMan

Μου'χε ξεφύγει το ποστ σου.

Να σε ρωτήσω,πες πως θέλω να κάνω κανονικό φορμάτ,μετά μέσα απο το recovery partition μπορώ να ξαναεγκαταστήσω τα Windows?

Δημοσ.
Μου'χε ξεφύγει το ποστ σου.

Να σε ρωτήσω,πες πως θέλω να κάνω κανονικό φορμάτ,μετά μέσα απο το recovery partition μπορώ να ξαναεγκαταστήσω τα Windows?

Αν δεν καταργήσεις το hidden partition από dos ή από win πρόγραμμα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Και το ξαναγράφω, αν και φαίνεται και από το link μου: Από το partition κάνουμε recovery (σε περιβάλλον windows) σε 15 λεπτά.

Δημοσ.
Αν δεν καταργήσεις το hidden partition από dos ή από win πρόγραμμα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Και το ξαναγράφω, αν και φαίνεται και από το link μου: Από το partition κάνουμε recovery (σε περιβάλλον windows) σε 15 λεπτά.

Φοβερό αυτό...!!

Δημοσ.

Thank you very much :-)

Δημοσ.

Επειδή είχα κι εγώ lapitop της HP, το είχα επαναφέρει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις μέσα από το περιβάλλον των Vista μέσα σε 20', από το system recovery.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...