Προς το περιεχόμενο

AMD64 3500

kostasR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το υποψήφιο ''θύμα''

AMD 64 3500+ Winchester 90nm 2.2Ghz

A8N-SLI nFORCE 4

Transend 2x512MB DDR cl 2.5

Τρεχει σε νερό.

Θέλω να παίζει HD 1080p οπότε καταλαβαίνετε ότι τα 2.2 δεν του φτάνουν...

• Moderators
Δημοσ.

1080p και μονοπυρηνο not even in your mind.

Με αερα τον ειχα παει (Venice 90nm ομως, οχι Winchester, οι Winchester ηταν σε αλλα nm) 2,7Ghz.

Παντως με 1giga ραμ, και μονοπυρηνο ΠΟΛΥ δυσκολα θα δεις 1080p χωρις σπασιματα...

Εδω ενας P4 3,2Ghz με 1GB ram και δεν αντεχε καν 720p...

Tip: Ριξε το HT Link καθως τον ανεβαζεις.

• Moderators
Δημοσ.

Και παιζει full 1080p εκει?

Το HT Link κοιτα να μη περασει τα 1000, ακομα και 800 να ειναι δε πειραζει.

Δημοσ.

Γιατί O/C σε ένα τέτοιο σύστημα; είναι μάταιο...μια φτηνή vga θα σου δώσει hardware acceleration δίχως να ασχοληθείς περαιτέρω.

Δημοσ.

Για κάρτες ATI με UVD2 και με τον Media Player Classic Home Cinema δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με H/W Acceleration σε αρκετά 1080p/720p rips που έχω. Άψογο decoding σε συνδυασμό με κάποιες αλλαγές στον Catalyst γύρω από Denoising,Color κτλπ.

Δημοσ.
Για κάρτες ATI με UVD2 και με τον Media Player Classic Home Cinema δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με H/W Acceleration σε αρκετά 1080p/720p rips που έχω. Άψογο decoding σε συνδυασμό με κάποιες αλλαγές στον Catalyst γύρω από Denoising,Color κτλπ.

Παιδιά δεν γίνετε τίποτα για το 1080p, Ούτε με σφαίρες!

Για δώσε περισσοτερες πληροφορίες για τους Catalyst. Μέχρι τώρα δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με ΑΤΙ.

Η κάρτα ειναι HD2600PRO DDR2 512

• Moderators
Δημοσ.

H ΗD2600Pro πρεπει να εχει UVD πρωτης γενιας.

Για το τι ακριβως κανει θα σε ενημερωσει καλυτερα ο φιλος grimpr.

Αλλα δε παιζει 1080p το Athlonακι ε? :o

btw grimpr πηρα τελικα εναν 6000+ για το κατεβαστηρι που λεγαμε (vs atom) ...

Δημοσ.

Πέρνα τελευταίους Catalyst και DirectX και παίξε με τις ρυθμίσεις στο Options/Playback/Output του MPCHC. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω στα XP μιας και στο παρόν workstation μου είμαι σε Vista και χρησιμοποιώ το EVR (Enchanced Video Renderer) των Vista στο MPCHC. Κανε ένα search πάντως στα forums,σίγουρα κάτι έχει γραφτεί.

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είναι!Καί εγώ "παίζω" με μονοπύρηνο(AMD ATHLON 64 LE-1620) χωρίς O/C.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...