ALFR3D Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλη χρονια σε ολους & ολες.Δημοσίευω το πρωτο post για φετος με κατι οχι τοσο ευχαριστο για το λαπτοπακι μου,ενα acer 2ετιας,στο οποιο μπηκε λιγο νερο απο κατω ενω ηταν κλειστο και απο τοτε δεν ανοιγει,τι μπορω να κανω απο δω και περα,το πεταω?στην αντιπροσωπεια λετε να εχω καμια τυχη?ρωταω γιατι οταν το αγορασα ακουγα διαφορα αρνητικα σχολια γι'αυτην και τη μαρκα,αλλα 2.5 σχεδον δεν χρειαστηκε απολυτος τιποτα. Υπαρχει καποιο μαγαζι που αναλαβανει τετοια service?αμα σκεφτεστε καποια λυση παρακαλω προτεινετε μου τη.
basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 δεν φταιει η ασερ στην προκείμενη περίπτωση. Εξαρταται τι βλαβη εχει, πρεπει να το πας για ελεγχο, αλλα να ξερεις πως θα δωσεις καμια 50ρια+φπα για διαγνωστικο ελεγχο. επισης αν σου πουν μητρικη, θα πρεπει να τα σκασεις,και με τα ιδια θα παιρνεις καινουργιο καλυτερο. τελος, προτεινω να το ανοιξεις και να το αφησεις να στεγνωσει καλα,στην τελικη φυσα το με κανενα πιστολακι,και ξαναπροσπαθησε,αλλα με προσοχη και να χεις βγαλει απο πανω μπαταρια και καλωδιο τροφοδοσιας οταν το ανοιξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.