Προς το περιεχόμενο

Αντιστατικο στα χερια

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τη χρεισιμοποιειται για αντιστατικο οταν βγαζεται εξαρτηματα απο τον υπολογιστη οπως ραμ, καρτες ηχου? εκτος απο το ιδικο ναιλον τη βαζεται στα χερια για ασφαλεια να μην παθει ζημια το hardware?

Δημοσ.
Καλού-κακού κάνε μια αγκαλιά το καλοριφέρ πριν πιάσεις μνήμες κλπ

ως ηλ/γος σου λεω καλο το αγκαλιασμα καλοριφερ αρκει να ειναι αβαφο, πραγμα σχεδον αδυνατο, σε γειωνουν μεταλλικες επιφανεις αβαφες ή καποιο καλωδιο το λιγοτερο 3μετρα μηκος με πάχος 1,5 το λιγοτερο mm ή καρέ στην γλόσσα μας.;)

Δημοσ.

Καταλαβαίνω το υπόβαθρο αυτού που λες αλλά απ τη δική μου εμπειρία κάτι κάνει και το καλοριφέρ. Τώρα τον χειμώνα όποτε κάθομαι στο pc πολύ ώρα και μετά πα ν ανοίξω την μπαλκονόπορτα πάντα με χτυπάει στατικός ηλεκτρισμός. Αν πριν απ αυτό αγγίξω με τις παλάμες το καλοριφέρ αυτό δε συμβαίνει :)

Δημοσ.
αυτα τη λενε?

http://images.google.com/images?q=Antistatic%20wrist%20strap&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi

σιγουρα ειναι ασφαλες να παιρνω με γυμνα χερια?

Εννοείτε πως δεν είναι ασφαλές. Εγώ τέτοιο όπως έδειξες στις φωτογραφίες χρησιμοποιώ και δεν μου χει τύχει τίποτα!

Δημοσ.

Εντάξει λίγο υπερβολικό το βρίσκω να πάρεις αυτό το πράμα, ειδικά για home user. Τόσα χρόνια δεν έχω κάψει τίποτα από στατικό ηλεκτρισμό (όπως πολλοί άλλοι) παίρνοντας στοιχειώδης προφυλάξεις.

Δημοσ.

+1 στον vatos_locos ! Τα χαδακια ειναι μια απλη και δοκιμασμενη λυση!Αρκει βεβαια το αντικειμενο π χαιδευεις να εχει υπαρξει αναμενο...Ωστε να εχει πανω του καποιο φορτιο....Δηλαδη να εχει δουλεψει με το τροφοδοτικο επανω κτλ κτλ για λιγο.Οταν κανεις κατι το κλεινεις το τροφοδοτικο βεβαια...Εγω αυτο κανω..Δεν ξερω αν δν εχει σημασια το να εχει δουλεψει..

Εdit Οταν το χαιδευεις κλειδωσε την πορτα βοη8αει !:devil:

Δημοσ.
+1 στον vatos_locos ! Τα χαδακια ειναι μια απλη και δοκιμασμενη λυση!Αρκει βεβαια το αντικειμενο π χαιδευεις να εχει υπαρξει αναμενο...Ωστε να εχει πανω του καποιο φορτιο....Δηλαδη να εχει δουλεψει με το τροφοδοτικο επανω κτλ κτλ για λιγο.Οταν κανεις κατι το κλεινεις το τροφοδοτικο βεβαια...Εγω αυτο κανω..Δεν ξερω αν δν εχει σημασια το να εχει δουλεψει..

Εdit Οταν το χαιδευεις κλειδωσε την πορτα βοη8αει !:devil:

Κορυφαιο το ποστ! Αμα το δεις ξεχνωντας γιατι μιλαει το μυαλο παει αλλου :P Η παει μονο το δικο μου? Lol :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...