Ozone Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 τη χρεισιμοποιειται για αντιστατικο οταν βγαζεται εξαρτηματα απο τον υπολογιστη οπως ραμ, καρτες ηχου? εκτος απο το ιδικο ναιλον τη βαζεται στα χερια για ασφαλεια να μην παθει ζημια το hardware?
ArisG88 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μην αγχωνεσαι, και χωρις να κανεις κατι πλεον τα εξαρτηματα δεν παθαινουν τιποτα.
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλού-κακού κάνε μια αγκαλιά το καλοριφέρ πριν πιάσεις μνήμες κλπ
GIANNIS400 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλού-κακού κάνε μια αγκαλιά το καλοριφέρ πριν πιάσεις μνήμες κλπ ως ηλ/γος σου λεω καλο το αγκαλιασμα καλοριφερ αρκει να ειναι αβαφο, πραγμα σχεδον αδυνατο, σε γειωνουν μεταλλικες επιφανεις αβαφες ή καποιο καλωδιο το λιγοτερο 3μετρα μηκος με πάχος 1,5 το λιγοτερο mm ή καρέ στην γλόσσα μας.
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Καταλαβαίνω το υπόβαθρο αυτού που λες αλλά απ τη δική μου εμπειρία κάτι κάνει και το καλοριφέρ. Τώρα τον χειμώνα όποτε κάθομαι στο pc πολύ ώρα και μετά πα ν ανοίξω την μπαλκονόπορτα πάντα με χτυπάει στατικός ηλεκτρισμός. Αν πριν απ αυτό αγγίξω με τις παλάμες το καλοριφέρ αυτό δε συμβαίνει
Ozone Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 αυτα τη λενε? http://images.google.com/images?q=Antistatic%20wrist%20strap&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi σιγουρα ειναι ασφαλες να παιρνω με γυμνα χερια?
Technology fan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 αυτα τη λενε?http://images.google.com/images?q=Antistatic%20wrist%20strap&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi σιγουρα ειναι ασφαλες να παιρνω με γυμνα χερια? Εννοείτε πως δεν είναι ασφαλές. Εγώ τέτοιο όπως έδειξες στις φωτογραφίες χρησιμοποιώ και δεν μου χει τύχει τίποτα!
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εντάξει λίγο υπερβολικό το βρίσκω να πάρεις αυτό το πράμα, ειδικά για home user. Τόσα χρόνια δεν έχω κάψει τίποτα από στατικό ηλεκτρισμό (όπως πολλοί άλλοι) παίρνοντας στοιχειώδης προφυλάξεις.
Technology fan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 http://www.pcworld.com/article/82184/avoid_static_damage_to_your_pc.html
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 χαδάκια στο κουτί από μέσα στον πάτο του και είσαι καλυμμένος 100% αλλά μείνε στα χαδάκια....
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 +1 στον vatos_locos ! Τα χαδακια ειναι μια απλη και δοκιμασμενη λυση!Αρκει βεβαια το αντικειμενο π χαιδευεις να εχει υπαρξει αναμενο...Ωστε να εχει πανω του καποιο φορτιο....Δηλαδη να εχει δουλεψει με το τροφοδοτικο επανω κτλ κτλ για λιγο.Οταν κανεις κατι το κλεινεις το τροφοδοτικο βεβαια...Εγω αυτο κανω..Δεν ξερω αν δν εχει σημασια το να εχει δουλεψει.. Εdit Οταν το χαιδευεις κλειδωσε την πορτα βοη8αει !
parisb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 +1 στον vatos_locos ! Τα χαδακια ειναι μια απλη και δοκιμασμενη λυση!Αρκει βεβαια το αντικειμενο π χαιδευεις να εχει υπαρξει αναμενο...Ωστε να εχει πανω του καποιο φορτιο....Δηλαδη να εχει δουλεψει με το τροφοδοτικο επανω κτλ κτλ για λιγο.Οταν κανεις κατι το κλεινεις το τροφοδοτικο βεβαια...Εγω αυτο κανω..Δεν ξερω αν δν εχει σημασια το να εχει δουλεψει.. Εdit Οταν το χαιδευεις κλειδωσε την πορτα βοη8αει ! Κορυφαιο το ποστ! Αμα το δεις ξεχνωντας γιατι μιλαει το μυαλο παει αλλου Η παει μονο το δικο μου? Lol
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 xεχε ! Εγω δεν υποννουσα κατι ... Οδηγιες ελεγα για το πως να αποφυγει τον στατικο ηλεκτρισμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.