jimarass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά αποφάσισα να αντικαταστίσω το παρόν λάπτοπ μου sony vaio 850mhz του 2001 ώστε να κάνω πιο άνετα τη δουλειά μου. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για αγορά με τα εξής κριτήρια: 1)Οθόνη 15" περίπου 2)Οπωσδήποτε core 2 duo οποιασδήποτε συχνότητας 3)2-3 GB RAM 4)Windows xp 5)Τιμή το πολύ 500 +-100 και η πληρωμή να γίνεται με δόσεις (όχι απαραίτητα άτοκες) Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως διακρίνω αν κάποια σύνθεση επιτρέπει downgrade σε windows xp. ΑΠό τι εξαρτάται??? Ευχαριστώ Βρήκα απο ηλεκτρονική αθηνών αυτό http://www.electroniki.gr/product.asp?id=21602 έχει και δώρο πολυμηχάνημα. Τι λέτε??
basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 εγω λεω αυτο που και διθυραμβικα σχολια εχει αποσπαση,και φθηνο ειναι, και εχει μαζι και ΧΡ
jimarass Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 εγω λεω αυτο που και διθυραμβικα σχολια εχει αποσπαση,και φθηνο ειναι, και εχει μαζι και ΧΡ Εγγύηση και δόσεις??
basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 δεν ξερω σε ποια καταστηματα το πουλανε,και νομιζω εχει 1 χρονο εγγυηση. θα κανω μια ερευνα και θα ου πω. λογικα παιζουν κι αλλες προτασεις σε αυτα τα λεφτα edit:το εν λογω καταστημα κανει 6 ατοκες, και προσφερει και επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια με +100ευρω edit2: τωρα ειδα πως αν το παρεις με 'ατοκες' ανεβαζει την τιμη καμια 30ρια... ωραιες ατοκες
jimarass Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Η κάρτα γραφικών 9200m είναι καλύτερη από την 4500MHD ή την Χ1300??
michalis2610 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Αγγίζοντας το ανώτατο όριο που έθεσες θα πρότινα το THINKPAD R61 8919WB5 (η φωτό στο link είναι λάθος). Είναι μακράν ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε αυτά τα χρήματα σαν συνδιασμός ποιότητα κ επιδόσεις με 3ετή εγγύηση. Δεν μπορείς να κάνεις downgrade σε ΧΡ αλλά υπάρχουν οι οδηγοί τους αν θέλεις να τα περάσεις. Το έταιρο lenovo επίσης πολύ καλό αλλά χαμηλότερης ποιότητας και επιδόσεων (πιο οικονομικό όμως). Πάντως προς το παρών είναι μη διαθέσιμο. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως διακρίνω αν κάποια σύνθεση επιτρέπει downgrade σε windows xp. ΑΠό τι εξαρτάται??? Downgrade σε Windows XP μπορείς να κάνεις όταν το προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα του φορητού υπολογιστή είναι Windows Vista Business και μόνο.
jimarass Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Αγγίζοντας το ανώτατο όριο που έθεσες θα πρότινα το THINKPAD R61 8919WB5 (η φωτό στο link είναι λάθος). Είναι μακράν ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε αυτά τα χρήματα σαν συνδιασμός ποιότητα κ επιδόσεις με 3ετή εγγύηση. Δεν μπορείς να κάνεις downgrade σε ΧΡ αλλά υπάρχουν οι οδηγοί τους αν θέλεις να τα περάσεις. Το έταιρο lenovo επίσης πολύ καλό αλλά χαμηλότερης ποιότητας και επιδόσεων (πιο οικονομικό όμως). Πάντως προς το παρών είναι μη διαθέσιμο. Downgrade σε Windows XP μπορείς να κάνεις όταν το προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα του φορητού υπολογιστή είναι Windows Vista Business και μόνο. Για αυτό τι λες? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=996149&catalog=21&HYNOTEBOOKTYPOSCPU=Core+2+Duo&category=69977907&page=1 Έχει και κάρτα γραφικών 2600. Βέβαια είναι + 100 αλλά χαλάλι. Εγγύηση όμως δεν αναφέρεται.....επέκταση παίζει σε toshiba? -----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 06 : 22 : 54----- Παιδιά μπορεί κάποιος να μου βάλει σε σειρά δυνατοτήτων τα chips HD2600, 9600m GT, με την desktop κάρτα 7600GT? Επίσης ποιο το νόημα ένα laptop να έχει έξοδο hdmi αν δεν έχει blue ray?? Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.