yanniliki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Εχω ενα παλιο συστημα και απ οτι ειδα η καρτα γραφικων θελει (απ οτι λεει ο κατασκευαστης) 100W παραπανω απ οτι δινει το τροφοδοτικο μου.. τι προβληματα μπορει να μου παρουσιασει? Ευχαριστω
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Πολλές φορές οι κατασκευαστές καρτών γραφικών υπερβάλλουν λίγο στις απαιτήσεις των καρτών για τροφοδοσία. Πιθανόν για να καλύψουν και τις περιπτώσεις με τα τροφοδοτικά χαμηλής ποιότητας. Πολύ βασικό ρόλο παίζουν τα Ampere που δίνει το τροφοδοτικό στα 12V. Σε περίπτωση ελλιπούς τροφοδοσίας πιθανόν να μην ξεκινά το σύστημα/ανάβει η οθόνη ή υπάρχουν κολλήματα όταν ζορίζεται η κάρτα. Ποια κάρτα θες να πάρεις και ποιο τροφοδοτικό έχεις;
yanniliki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 εχω μια saphire x1650 pro που θελει 350W ενω το δικο μου ειναι 250W το θεμα ειναι οτι την εχω ηδη 10 μηνες και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα. απλα με ολα αυτα που διαβασα ανησυχησα λιγο..
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κατά νου κάποιο τόσο μικρό τροφοδοτικό όταν έγραφα τα παραπάνω. Αλλά απ τη στιγμή που δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, προσωπικά δε θα αγχωνόμουν. Βέβαια τα τροφοδοτικά γερνάνε και χάνουν μέρος της ισχύος τους με την πάροδο του χρόνου, οπότε μελλοντικά ίσως σου κάνει τίποτα περίεργα.
yanniliki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ειναι αρκετα παλιο το pc κανενα χρονο ακομα να αντεξει και μετα θα παω για καινουριο.. το τροφοδοτικο ειναι πανω απο 6 χρονων και δεν μου εχει κανει ποτε ουτε επανεκκινηση ακομα και το καλοκαιρι και ας δουλευει 24 ωρες το 24ωρο
yanniliki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 μια ερωτηση ηθελα να κανω και επειδη εχει σχεση με την καρτα γραφικων μου ειπα να μην ανοιξω τζαμπα αλλο θεμα. Υπαρχει περιπτωση να ανεβαζει θερμοκρασια η καρτα επειδη εχει πανω στο ανεμιστηρακι και στην ψυχτρα σκονι? οταν λεω να ανεβασει εννοω 2-3 βαθμους...
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Γενικά η σκόνη μπορεί να δημιουργήσει τέτοια προβλήματα. Αλλά 2-3 βαθμοί δεν είναι τίποτα.
yanniliki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 εχετε να προτεινετε τπτ γι αυτο το θεμα.. δυστοιχως το κουτι μου εχει πολλες ''τρυπες'' και οτι και να κανω παντα μπαινει... πχ να τον ανοιγω καθε τοσο να τον φυσαω? η οτιδηποτε? η σκονη εχει ''σκοτωσει'' τις περισσοτερες καρτες γραφικων μου
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δε νομίζω να υπάρχει άλλη λύση εκτός από το φύσημα/καθάρισμα πότε-πότε. Αν δεν υπήρχαν οι τρύπες στο κουτί μάλλον χειρότερα θα ταν Βοηθάει αν το κουτί στο fan που βάζει αέρα στο κουτί έχει σήτα. Κάτι παραπάνω δε μπορείς να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.