Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για εξωτερικο δισκο

yanniliki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. εχω εναν εξωτερικο σκληρο συνδεδεμενο με usb και παιρνει και τροφοδοσια εξωτερικα. δεν εχει πανω του on/off και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα προβλημα που το εχω μονιμα συνδεδεμενο στον υπολογιστη και ο υπολογιστης μου ειναι μερα-νυχτα ανοιχτος. Ευχαριστω:-)

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι λόγω θερμοκρασιών. Προσωπικά θεωρώ τις θερμοκρασίες μέχρι 50C OK. Ιδανικές <=40C. Το κακό είναι ότι οι εξωτερικοί δίσκοι, λόγω κατασκευής, συνήθως εμφανίζουν υψηλότερες θερμοκρασίες που πιθανόν έχουν επίδραση στην διάρκεια της ζωής τους.

Μπορείς να την ελέγξεις με το SIW.

Δημοσ.

απ οτι εχω παρατηρησει μετα απο 10 λεπτα πχ που δεν τον χρησιμοποιω μπαινει σε ενα ειδος sleep mode να το πω και απ οτι εχω δει το κουτι του ειναι κρυο και ο μετασχηματιστης χλιαρος-κρυος

το ειδα αυτο που λες αλλα δεν εχει θερμοκρασιες.. ηθελα να ρωτησω και αν ειναι κακο που μολις τον πηρα τον εκανα διαμορφωση και μετα τον φορτωσα με αρχεια..

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι κακό. Αυτή είναι η δουλειά του :>

Απλά καλό είναι να τον χρησιμοποιείς σαν αποθήκη κι όχι για διαδικασίες που τον καταπονούν, όπως πχ να κάνεις share αρχεία απ αυτών για torrent προγράμματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...