musiker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 χαιρεται, και καλη χρονία! εχω την εξής επλήαπορία. λόγω επικείμενου ταξιδιού στην κορέα σκέφτομαι για αγορά ps3 σε τιμή 200 δολάρια περίπου, μετά απο ενημέρωση από φίλο μου. Υπάρχει ζήτημα μή συμβατότητας;;; εννοώντασ φυσικά την τάση τροφοδοσίας και το σύστημα εικόνας (pal/ntsc), αν και το τελευταίο ζήτημα μέσω hdmi δέν υφίσταται κάν νομίζω... όσον αφορά τη συμβατότητα με ευρωπαικές ταινίες και παιχνίδια;;; οπόιος γνωρίζει ας βοηθήσει παιδιά! Ευχαριστω!!!
gherudos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Όλα τα παιχνίδια του PS3 είναι region free.Ταινίες θα μπορείς να παίζεις μόνο NTSC-J/NTSC.Προσωπικά δεν έχω νοικιάσει ούτε μια ταινία,να είναι καλά ο θείος και η υπογραφή μου.
musiker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 σσ ευχαριστω, αλλα αν πμορεις μια απλη διευκρινηση. τελικα μέσω hdmi υπάρχει ζητημα περιοχής της ταινιας η αυτο το ορίζει η συσκευη οποτε δεν θα παιζει καν ενα blyray απο ευρωπη στο κορεατικο ps3;;;; και παλι συχαριστω για τη βοηθεια...
musiker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Απογοητευτικο!!! Τέσπα σε ξανα ματα ευχαριστω πολυ μίστερ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.