Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ανανέωση συνδρομής στο rapidshare.com..

stavregos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξης πρόβλημα:

Όταν πάω να ανανεωσω τη συνδρομή μου στο rapidshare.com μέσω pay pal δεν το δέχεται και μου βγάζει το μήνυμα "Your payment was not accepted by PayPal. Please click this button to return to PayPal and choose an alternative payment method." ενώ η κάρτα(μια προπληρωμένη της Κύπρου είναι) έχει κανονικά χρήματα μέσα και την πρώτη φορά χρησιμοποίησα κανονικά την ίδια καρτα...Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει???

Δημοσ.
Το ιδιο προβλημα ειχα και λυθηκε χρησημοποιωντας Internet Explorer αντι για Firefox.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Εξακολουθεί να υπάρχει και με τον ie.

Η κάρτα έχει γίνει κανονικά verified και δείχνει κανονικά την χρέωση που έχει σχέση με το verified.

Δημοσ.

Τελευταια για να ολοκληρωθει η ανανεωση στο rapid μεσω pay pal σου ζηταει να βαλεις και ενα κωδικο στο κατω μερος της σελιδας Αυτο ουσιαστικα ειναι login στη σελιδα του pay pal Αυτον τον κωδικο πρεπει να τον θυμαστε σε καθε συναλλαγη με το pay pal (συγκεκριμενη καρτα με το αντιστοιχο mail που χρησιμοποιησατε)

Δημοσ.
Τελευταια για να ολοκληρωθει η ανανεωση στο rapid μεσω pay pal σου ζηταει να βαλεις και ενα κωδικο στο κατω μερος της σελιδας Αυτο ουσιαστικα ειναι login στη σελιδα του pay pal Αυτον τον κωδικο πρεπει να τον θυμαστε σε καθε συναλλαγη με το pay pal (συγκεκριμενη καρτα με το αντιστοιχο mail που χρησιμοποιησατε)

Αυτό που αναφέρεις είναι το login που κάνεις στο paypal.

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν μετά το Login του λέω pay και μου εμφανίζει ότι το Paypal δεν δέχεται την χρέωση.

Όλα στην κάρτα είναι ΟΚ και έχω δοκιμάσει και με πιστωτική και με προπληρωμένη αλλά τίποτε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια πολυ χαιρομαι που υπαρχει εστω κι ενα ατομο που εχει το ιδιο προβλημα με εμενα! Πραγματικα εχω απογοητευτει ολοκληρωτικα, δεν ξερω τι να κανω! Φιλε μοu stavregos συμπασχω. Σας παρακαλω αν μπορειτε βοηθηστε μας

Δημοσ.

σε σχετική μου ερώτηση,απάντησαν με μέιλ αυτό:

Thank you for writing with your concern regarding your difficulties in

making your payment to [email protected].

This inconvenience is due to a known technical issue wich we're already

working on.

Our technical department will try to fix this problem as soon as possible.

Meanwhile we would like to ask you to initiate the payment at a later date.

Should you keep not being able to make the payment please let us know.

We are committed to making your PayPal experiences pleasant and fulfilling.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ενημερώσω πως το πρόβλημα παραμένει ακόμη!

Έχω visa αλλά το μήνυμα παραμένει ίδιο..Unfortunately your payment was not accepted by PayPal. We are now redirecting you to PayPal. Please choose an alternative payment method from within your PayPal Account!

Μόνο υπομονή μπορώ να κάνω...σωστά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...