Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα κατά την εκκίνηση

nomikh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή Χρονιά! Έχω πρόβλημα κατά την εκκίνηση του laptop μου. Έχω έναν Acer Aspire 5920G (με Vista Home) και κατά την εκκίνηση παγώνει πριν καν μπει στο λειτουργικό σύστημα. Μετά από μερικές ή πολλές προσπάθειες καταφέρνει να ανοίξει και συνεχίζω κανονικά τις εργασίες. Μπορεί να μου δώσει κάποιος μια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εννοιεις παγωνει πριν εμφανιστει (η αφου μισο-εμφανιστει) η μπαρα φωρτοσης των windows ?

Το κανει και σε μενα δεν ξερω. Εγω ήθελα να τα ριξω στην μητρικη γιατι μου το κανε και πριν με τα XP αλλα Καποιοι λενε ότι το παθαίνει αμα εχει πολλε συσκευες usb συνδεδεμενες αλλα με αυτο που μου λες τωρα αυτο ακυρωνεται

Δημοσ.

Δεν εμφανίζεται καν η μπάρα παρά μόνο η πρώτη εικόνα που δείχνει την μάρκα του υπολογιστή. Στα XP δεν μου κόλλαγε τόσο πολύ. Έχει καταντήσει κουραστικό αφού χθες προσπαθούσα να τον ανοίξω κοντά στο τέταρτο. Έλεος. Η αλήθεια είναι ότι όταν αποσύνδεσα ένα hub άνοιξε, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Επίσης έχω πειράξει και το msconfig-start up αλλά και πάλι από όσο ξέρω δεν έχω απενεργοποιήσει κάτι περίεργο. Βέβαια δεν είμαι και τόσο σχετική.

Δημοσ.
δεν είμαι και τόσο σχετική.

???

:rolleyes:

Ναι, μάλιστα :mrgreen:

Για να ξέρεις παντως το MSconfig δεν εισαι και τοσο ασχετη.

Μονο η πρωτη εικόνα δηλαδη το μοντελο της μητρικης. Και τι? κολλαει εκει πέρα?

Αφου σταματαει εκει το MSConfig δεν εχει να κανει τίποτα αυτο ειναι μετεπειτα στα windows, εσενα το ΒΙΟS* δεν μπορει να φωρτοσει τα Windows

* Όταν ξεκινα ο υπολογυστης πρεπει κάποιος να δωσει εντολη στον επεξεργαστη να "μπει" στον σκληρο που ειναι τα Windows και να τα ξεκινησει.

Αυτό το κάνει το BIOS προγραμμα που ναι ενσωματομενο στην μητρικη πλακετα

Κάτσε για να βγάλουμε άκρη... Απο πότε συμβαίνει αυτό?
Δημοσ.

Αφαίρεσε ολες τις συσκευές που είναι σε usb και το hub

και δοκίμασε.

Επειδή την ώρα που κάνει εκκίνηση ο υπολογιστής

ψάχνει όλους τους συνδεδεμένους δίσκους τότε αργεί.

Δημοσ.

Γεια σας! Έκανα μια εγχείρηση γι'αυτό άργησα να απαντήσω!! Τελικά δεν έχω ''μπουκωμένες'' όλες τις θύρες και ανοίγει μια χαρά μην το ματιάσω :-) ! Να ρωτήσω, έχω μπερδευτεί με τα vista και την BIOS! Πώς μπαίνω ? με F8?

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 09 : 06 : 19-----

Υπάρχουν συγκεκριμένες καταλήξεις που δεν πρέπει να καταργούμε στο start up του msconfig? Εκτός βέβαια με ότι κάνει μπαμ και σχετίζεται με την έναρξη του συστήματος.

Δημοσ.

εχω περιπου το ιδιο προβλημα!κατα την εκκινηση φορτωνει τα windows(εχω τα XP) και πριν εμφανισει τον κωδικο εισόδου μου εμφανίζει μια γκρι οθόνη και παραμενει σε αυτή την κατάταση και δεν ανοιγει ποτέ!μπορεί καποιος να με βοηθήσει?

Δημοσ.

Ο υπολογιστής σταματά να ανταποκρίνεται και εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη κατά την εκκίνηση των Windows XP

http://support.microsoft.com/kb/314503

After the Windows Logo displays or after you log on to Windows, a Windows XP-based computer may only display the wallpaper, a black screen, or a blue screen

http://support.microsoft.com/kb/318027

Δημοσ.

Και ναι, μου έβγαλε μαύρη οθόνη αφού φόρτωσε τα Vista...δεν πάμε καλά. Έκανα μια επανεκκίνηση, αφού έβγαλα ένα σιντάκι άνοιξε, αλλά καθυστέρησε. Δεν καταλαβαίνω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...