Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 [/b] και χωρίς δικαστήρια http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=275077&page=9 #86 Στη προκειμενη ειχαν δικαιο. Δηλαδη τι περιμενε? RMA αυθημερον?? Zalman 600 W http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808018 Επίσης και η Thermaltake είναι πολύ καλή. Άλλα για μένα είναι πάρα πολύ καλή η Zalman Εχω το συγκεκριμενο, μονο που πριν 2-3 μηνες ειχε 90€, τωρα πώς βρεθηκε στα δυσθεωρητα υψη των 120€ ενας θεος ξερει... Παντως τα 90€ τα αξιζε και με το παραπανω. Τα 120 δε ξερω... Προς το παρων δεν με εχει απογοητευσει καθολου το 750αρι μου γι' αυτο και απο εμενα +1 στο απλο Και ουτε και θα σε απογοητευσει ποτε. Αυτο προτεινουμε κι εμεις.
Gunix Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Άντε . Έκανε 90 € και πήγε 120 €? Ε!!!! Δεν πάνε καλά.
GIANNIS400 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ναι αν εισαι παθητικο σκυλακι μπορει και να αποπειραθουν να στα φανε.Οταν δουν οτι δαγκωνεις και ξερεις τι σου γινεται δεν υπαρχει περιπτωση. Γιατι θα στα επιστρεψουν πολλαπλασια μετα το δικαστηριο , Δικαστηριο χμμ, καλη αποψη. εδω δεν πτοουνται απο το ινκα που ανοίκει στο υπουργειο εσωτερικων και μπενουν σφραγιδες αριθμοι πρωτοκολου, και στελνωνται αντιγραφα σε αλλες δημοσιες υπηρεσίες. Να μπεις στο κοπο με δηκαστηρια για 50 ή 100 ευρω ή και παραπανω, γιατι οχι ομως και το δικαστηριο δεν το αποκλείω.Αλλα θα παει πολυ μακρια σε χρονο.Το καλήτερο δεν ξαναπέρνεις πραγμα από εκει και τελειωνει εκει το θέμα. - Και να ξερεις τι σου γινεται δεν συγκινουνται ειναι ασυγκίνητοι . οχι τιποτα άλλο αλλα μπορει και να σε σκασουν στο τελος. εκτος και αν μπουκαρεις στην αποθήκη σαν NINJA και παρεις αυτο που δεν σου αλάζουν με τσαμπουκα . εχω τύχη σε πολλα περιστατικα αλοφροσηνης στο Μενίδη :confused:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγω παλι ειχα δωσει σε ραμ τερατοβολτς και τις εκαψα και δε βγαλανε κιχ. Τις αλλαξανε σε 2 μερες... Btw αλλο ειναι το θεμα...
Tenshi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγω παλι ειχα δωσει σε ραμ τερατοβολτς και τις εκαψα και δε βγαλανε κιχ.Τις αλλαξανε σε 2 μερες... Μή βάζεις ιδέες....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Βασικα δε το κανα επιτηδες Εγω Mhz ηθελα και δε πηγαιναν πανω απο 1200 Μεχρι 2,475 αντεξανε...
GIANNIS400 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγω παλι ειχα δωσει σε ραμ τερατοβολτς και τις εκαψα και δε βγαλανε κιχ.Τις αλλαξανε σε 2 μερες... Btw αλλο ειναι το θεμα... την αλλη φορα να πας μαζι με εναν ξαδερφο μου που ψωνιζει απο εκει και οποτε του τυχαινουν στραβες φεύγει κανιβαλισμενος απο τα μαλλώματα και απραγος με το κεφαλι σκημενο, αλλα παλι εκει παει να πατε λοιπόν αν την ξαναπατησει μπας και μεσολαβισεις και δει ασπρη μέρα τι να πω.Τις προάλλες μου ειπε δε ξαναπαει, να το δούμε μπορει να εβαλε μυαλο .
george___ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Απο fanless τι γινεται? Eιναι ασφαλη? Προσφερονται για ολα τα πισια ή μονο για τα low profile?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Γιατι ειδες κανενα fanless τροφοδοτικακι εσυ στο e-shop? (μιας και αυτο αναφερεται στο τιτλο του θεματος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.