Προς το περιεχόμενο

Tροφοδοτικα eshop...

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Θα τα κλάψει και θα τα παρακλάψει αν παθει κατι GeorgeMan τυφλός είσαι?

Παιζει να εχω δωσει απο το 2004 μεχρι τωρα για εμενα και για λογαριασμο φιλων πανω απο 4000€ στο e-shop σε διαφορα πραγματα...

Και δε θυμαμαι κανεναν ποτε να κλαιει.

Ισα ισα 2 φορες που το χρειαστηκα (και μια ενας φιλος), εκανε τη δουλεια του και με το παραπανω.

Αρα τυφλος δεν ειμαι, εσυ εισαι κλειστομυαλος.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

offtopic mode:On (με τρέλα και με ρόζ ομπρέλα)

GiorGhino,σύνελθε!Έχεις βγάλει συμπέρασμα απο απόψεις και αναφορές τρίτων και προσπαθείς να τα πασάρεις και για δεδομένα!

Το σύστημά μου έχει φτιαχτεί εξολοκλήρου με κομμάτια που αγόρασα απο το e-shop (αυτή τη φορά).Όταν πήρα τα κύρια μέρη πρίν 3 μήνες,έσκασα περι τα 850euro cash και άλλα 350 απο τότε μέχρι σήμερα.Δέν έπαθε το παραμικρό τίποτα...

Αντιθέτως,κάηκε ένας σκληρός 11 μηνών αγορασμένος απο ΠΛΑΙΣΙΟ και η Samsung Τ220 που πήρα επίσης απο το ίδιο μαγαζί είχε 4καμένα pixel out of the box.Με αυτή τη λογική τι έπρεπε να υποθέσω δηλαδή;Αναλογικά πιο πολλές ζημιές συνάντησα απο προϊόντα αγορασμένα απο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Απο το 2004 που ξεκίνησα να κάνω "χοντρές" αγορές, έχω δώσει πάνω απο 6Κ και στα 2 μαγαζιά.Προτιμώ το καθένα για διαφορετικούς λόγους,το ΠΛΑΙΣΙΟ για το after sales και το e-shop για την ποικιλία.

Αν είναι γκαντεμόσαυρος (like me),θα σου τύχει...και αν ΣΟΥτύχει, τότε και μόνο τότε μπορείς να εκφέρεις και γνώμη.Οτιδήποτε άλλο ονομάζεται συκοφαντία.

off topic mode:Off(side)

• Moderators
Δημοσ.

Δε ξερω αν οι φιλοι μου ειναι τυχερη, αλλα σε 50 αγορες τυχεροι νομιζω οτι παυει να θεωρειται τυχη..

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα ποιο αξίζει :

THERMALTAKE W0116 TOUGHPOWER 750W CABLE MANAGEMENT ATI CROSSFIRE CERTIFIED

ή

THERMALTAKE W0203 TOUGHPOWER QFAN 750W?

Είχε tagan 500w αλλά του χάλασε και λεέι να αλλάξει μάρκα και είναι ανάμεσα σε αυτα τα 2.

Το πρώτο ξέρω οτι είναι καλό αλλά το δέυτερο δεν έχω διαβάσει κάπου σχόλια...

• Moderators
Δημοσ.

Ειχε? Ποιος? Τι?

Εσυ μπορει να ξερεις, σε εμας φαινονται κινεζικα ομως :P

Αφου ειχε 500ρι γιατι να μη ξαναπαρει 500ρι ή 600ρι ή 650ρι και να παρει 750ρι?????

Το Q fan ειναι το ιδιο με το απλο αλλα με ακομα πιο αθορυβο ανεμιστηρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν θες modular (αφαιρούμενα καλώδια) πάρε το πρώτο...

αν όχι πάρε το δεύτερο...

Δημοσ.

GeorgeMan γιατι του χάλασε και θα του κάνουν πίστωση απo το e-shop οπότε απο την στιγμή που θα πάρει κάποιο άλλο του είπα να πα΄ρει κάτι ποιο δυνατό ωστε οταν αλλάξει vga να μην έχει κάποιο πρόβλημα...(Τώρα έχει μια 3650,6sata σκληρούς 3-4 ανεμιστήρες skystar 2 και δεν θυμάμαι τι άλλα νομίζω (αυτα τα θυμάμαι γιατι έχω τα ίδια!!!χαχα) και θέλει να πάρει μια 4870.

ThReSh νομίζω οτι και η qfan σειρά είναι και αυτή με αποσπώμενα καλώδια...

• Moderators
Δημοσ.

Του χαλασε? Ποιανου? Καποιου φιλου σου να υποθεσω :P

Ok τοτε, ας παρει και το ''απλο'' 750ρι. Αφου ετσι κι αλλιως δε κανει πολυ θορυβο, απλα ζεσταινεται απ οσο θυμαμαι οσο το ειχα..

Με 3650 και 10 σκληρους παντως και το 500ρι μια χαρα φτανει...

Με 4870 και 10 σκληρους το 650ρι ειναι και παλι πολυ :P

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αν εισαι παθητικο σκυλακι μπορει και να αποπειραθουν να στα φανε.

Οταν δουν οτι δαγκωνεις και ξερεις τι σου γινεται δεν υπαρχει περιπτωση. Γιατι θα στα επιστρεψουν πολλαπλασια μετα το δικαστηριο :P

• Moderators
Δημοσ.

By the way αλλαξε εικονα στο προφιλ σου, αυτη ειναι σημα κατατεθεν του μελους aledjo και δε θα ηθελες να την εχεις. Πιστεψε με :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...