Προς το περιεχόμενο

Tροφοδοτικα eshop...

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι τροφοδοτικο να διαλεξω απο eshop?8ελω στα 450 watt στα 650 watt και στα 750 watt.Πρωτος παραγοντας η ποιοτητα (efficiency κτλ) και μετα value for money !Thanks

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω κανει αρκετες παραγγελιες απο eshop και ακομα δν εχει συμβει τπτ...Εχω διαβασει εδω μεσα αρκετα για το eshop αλλα και εχω ακουσει...8ελω να πιστευω οτι δεν 8α μ βγει σε κακο!Τhanks georgeman...

Δημοσ.

Να και μια πρόταση από μένα σε αυτά τα segments...δυστυχώς το e-shop έχει λίγο περιορισμένη διαλογή καλών τροφοδοτικών...^^

500watt: CHIEFTEC CTP-500-12G GREEN SERIES 500W ~ CTP-500-12G

Επιτέλους το έφερε κάποιος πάλι, καταπληκτικό 80+ τροφοδοτικό από την chieftec, που είναι και εντελώς αθόρυβο...:-D

650watt:

COOLERMASTER RS-620 REALPOWER M620 620W ~ RS-620-ASAA-A1

CHIEFTEC CFT-650-14C TURBO SERIES 650W ~ CFT-650-14C

750watt:

CHIEFTEC CFT-750-14C 750W ~ CFT-750-14C

Σε γενικές γραμμές, οι τελευταίες σειρές CTP και CFT της chieftec δίνουν ρέστα τελευταία σε απόδοση, καμία σχέση με άτυχες σειρές στο παρελθόν. Επίσης ενδιαφέρον έχει η σειρά TR q fan της thermaltake που έδωσε ο σύντροφος georgeman...

Δημοσ.
Να μην παρεις απο e-shop γιατι απαξ και ειναι χαλασμενο θα σου φανε τα λεφτα!

χαλαρα θα κλαις τα λεφτα σου αν σου παθει κατι

Δημοσ.

Μαλλον για την προταση του georgeman 8α παω...Τα chieftec δεν ξερω αν ειμαι λα8ος αλλα δν μου γεμιζουν το ματι!

• Moderators
Δημοσ.

Oυτ εμενα το γεμιζουν, αλλα αν ισχυουν αυτα που λεει ο συν-συντροφος dante τοτε αποτελουν εξισου καλες λυσεις.

Παντως ειδικα για το Toughpower 500 διαβασα τα καλυτερα (και σε efficiency).

Και οχι, τα λεφτα του δε νομιζω να τα κλαψει αν παθει κατι...

(btw dante, δεν εδωσα TR Q fan, αυτο ελειψε :P! Toughpower q fan εδωσα ;) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...