etokounoapoepae Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα, εχω ενα 500 seagate. ξαφνικα μου εβγαλε το μηνυμα : αγνωστη συσκευη... Εκανα καποιες αλλαγες: αλλαξα motherboard αβαλα habaki αλλαξα λειτουργικο απο xp σε vista και στο σπιτι εχω mac αλλα παντα μου κανει το ιδιο προβλημα... το τρελο ειναι οτι αν δεν τον βαλω σε λειτουργια για καμια εβδομαδα θα μου δουλεψει για κανα μισαωρο, μετα παλι σταματαει... υπαρχει λετε γιατρεια?
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 το τρελο ειναι οτι αν δεν τον βαλω σε λειτουργια για καμια εβδομαδα θα μου δουλεψει για κανα μισαωρο, μετα παλι σταματαει... ΟΥΙ ΟΥΙ ΟΥΙ τι καταστασεις ειναι αυτές? Φαίνεται να τα χει παίξει. Ποσο καιρο τον εχεις? Του κανες βαρια χρηση? Υ.Γ. Ελπιζω να μην εχεις ολα τα αρχεια εκει μεσα...
etokounoapoepae Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ΟΥΙ ΟΥΙ ΟΥΙ τι καταστασεις ειναι αυτές? Φαίνεται να τα χει παίξει. Ποσο καιρο τον εχεις? Του κανες βαρια χρηση? Υ.Γ. Ελπιζω να μην εχεις ολα τα αρχεια εκει μεσα... χαχαχα... εεε ειναι ψιλοτινγκα στα αρχεια... τιποτα το ιδιαιτερο ομως... ουτε χρονο δεν τον ειχα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.