Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγουν οι σκληροί δίσκοι μέσα απο τον "υπολογιστης μου".

corsakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και λίγες μερες κλικάροντας πάνω στους σκληρούς δεν ανοίγανε, παρά μόνο μέσα απο τη μπάρα διευθυνσης ή απο άλλο σημείο!

Το μήνυμα που μου εμφανιζεται είναι το εξης:

t5bz20w1b6cbphruwdiu_thumb.jpg

Εκανα φορματ στο παρτισιον με το λογισμικό ?( c: ). Τωρα ανοίγει το c: αλλά τα υπόλοιπα έχουν ως έχει.

Τι είναι? Ρωτησα κάποιο τεχνικο και μου είπε για υιο αλλά επειδή δεν έχω και ούτε θέλω να βαλω αντιβαιρους επέλεξα την διαδικασία του φορματ.

Γνωριζει καποιος τι μπορεί να είναι??

Δημοσ.

Δε θες antivirus; :/

Δεξί click στον δίσκο, άνοιγμα, διαγραφή του autorun.inf. Πρέπει να χεις επιλέξει να ναι ορατά τα κρυφά αρχεία απ τις επιλογές φακέλων (πίνακας ελέγχου).

Δημοσ.

δεν αρκει μονο αυτο, το αρχειο δεν δημιουργηθηκε μονο του. Για αρχη, μάλλον κόλλησες απο φλασακι η αφαιρουμενο δισκο.

χρειαζεσαι κατα πρωτον ενα καλυτερο αντιβιοτικο (το NOD32 εκδοση 3 το πιανει) για να μην ξανακολλησεις και να καθαρισεις το στικακι σου και το pc, ενω 8α πρεπει να ενεργοποιησεις και την εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων απο τις επιλογες της εξερευνησης γιατι υπαρχει και ενα .com η .exe που εκτελειται και κανει την βρωμοδουλεια. αν δεν μπορεις να τα ενεργοποιησεις, τοτε υπαρχει ενα fix που κανει την δουλεια μεσω registry και σου δινει την δυνατοτητα

http://senduit.com/343feb

κατεβασε το, τρεξε το και πες μας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...