sardanapalos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω ένα Pc που έχει αρχίσει να αγκομαχάει και θέλω να το αναβαθμίσω : επεξεργαστής Pentium D 2.8 MHZ motherboard Gigabyte LGA 775 για Pentium D κάρτα Nvidia GE Force 6600 Gt 128 mb RAM 1GB ddr Λεω να αναβαθμίσω αυτά τα στοιχεία του συστήματος. Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για : Επεξεργαστή που να δουλεύει σε αυτό το board Καρτούλα 256 ή 512 αν γνωρίζει κανένας κάποιο κατάστημα Π.Φάληρο που να είναι δοκιμασμένο και σοβαρό για να κάνω τα κόλπα. ευχαριστώ -----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 06 : 22 : 03----- Μια ακόμη ερώτηση. έχω μνήμη DDR PC2-5200 , μπορώ να βάλω μνήμη DDR ή DDR2 αλλου χρονισμού και να λειτουργήσει κανονικά το σύστημα;
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Σε αυτο το Board εννοεις σε αυτην την μητρική? Τι μυτρικη έχεις? (μοντελο) Το socket ειναι 775 αλλα παζει να μην παερνει αναβαθμιζει λογο μικρου FSB αρα θα θες και μυτρικη
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Οντως πρεπει να μας πεις ποιο board εχεις τωρα, καθως και πιο τροφοδοτικο. Ακομα πρεπει να μας πεις ποσα (αριθμο) στικακια μνημης ραμ εχεις τωρα εγκατεστημενα.
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ... και τέλος πόσο ενδιαφέρεσαι για να παίζεις νέα παιχνίδια και πόσα χρήματα συνολικά μπορείς να διαθέσεις. Καλή χρονιά και σε σένα.
sardanapalos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις έχω 1 στικάκι αυτή τη στιγμή και 3 ελευθερα το motherboard ειναι το GA-81945P-PRO δεν παίζω παιχνίδια αλλά δουλευω πολύ web Και με ενδιαφέρει η ταχύτητα
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Όπως βλέπεις απ αυτή τη λίστα, δεν υποστηρίζεται κάποιος απ τους νέος Core επεξεργαστές της intel και οι ταχύτεροι που μπορεί να βάλεις είναι της ίδιας σειράς μ αυτόν που χεις ήδη. Συνεπώς αν δεν θες ν αλλάξεις μητρική, μόνο μεταχειρισμένο αν βρεις κάποιον ταχύτερο και πάλι αμφιβάλω αν αξίζει τον κόπο. Κάρτα γραφικών δε χρειάζεται ν αλλάξεις εφόσον δεν ασχολείσαι με παιχνίδια. Επιπλέον 1GB DDR2 @667MHz θα βοηθούσε. Η επόμενη επιλογή που χεις είναι ν αλλάξεις μητρική & cpu, οπότε θα πρέπει να μας πεις πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις.
GiorGhino Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Συμφωνώ ομως το αν δεν εχει Vista το 1GB επιπλεον σε μνημη το θεωρώ optional απ τη στιγμή που μονο ιντερνετ μπαινεις. Δεν ειναι κατι τραγικο να αλλαξεις μητρικη. Για την περιπτωση σου υπαρχουν ενα σωρο μοντελα με 50€ μπορει και λιγοτερα.
sardanapalos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 μπορείτε να προτείνετε κάποια μητρική και cpu ? ευχαριστώ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Αρχικα πες μας για τη χρηση το θες το pc, αν δεν παιζεις παιχνιδια δεν εχει νοημα να αναβαθμισεις..
sardanapalos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δουλευω αρκετά web Και έχω τουλάχιστο 6-7 παράθυρα ανοιχτά ταυτόχρονα. επίσης Justin.tv σχεδόν συνέχεια και βλέπω streams.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.