Barret Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Εχω κοντά στα 3 χρόνια την s1910 και εδώ και ένα περίπου χρόνο μου εμφανίζει κάτι περίεργες κόκκινες γραμμές που τρεμοπάίζουν όπου θα έπρεπε να υπάρχει μαύρο χρώμα (Ουσιαστικά τρεμοπαίζουν τα κόκκινα subpixels). Έχω κάνει υπομονή πολύ καιρό αλλά πλέον δέν μπορείς να παρακολουθήσεις ταινία, ειδικά κάποια σκοτεινή. Η εγγύηση με καλύπτει αφού φτάνει στα 5 χρόνια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω πρίν να επικοινωνήσω με την εταιρία είναι το τί δικαιούμαι σε αυτήν την περίπτωση? Δηλαδή θα την αντικαταστήσουν με κάποιο άλλο νεότερο μοντέλο? ΘΑ την επισκευάσουν? Και στην πρώτη περίπτωση το μοντέλο αυτό θα έιναι αντίστοιχο του πρώτου σε ποιότητα (δέν θέλω να μου φέρουν κατώτερο TN panel)? Είμαι γενικά πολύ επιφυλακτικός με την EIZO επειδή όταν την επέστρεψα λίγο μετά την αγορά εξαιτίας 6 καμμένων πιξελ έκαναν 2 ολόκληρους μήνες να μου στείλουν καινούρια οθόνη. Ναί ΔΥΟ ολόκληρους μήνες χωρίς υπερβολή. Απλά ρωτάω για τις δικές σας εμπειρίες ποια θα ήταν η καλύτερη κίνηση?... θα κονομήσω καινούρια καλύτερη οθόνη ή θα πάνε να με πιάσουν κορόιδο?
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά είσαι σίγουρος για την εγγύηση που λες; Θυμάμαι 6 μήνες για καμμένα pixels, 3 χρόνια για panel και 5 χρόνια για τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά. Μπορεί να κάνω και λάθος όμως. Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι... Την ίδια οθόνη έχουμε. edit: The usage time is limited to 30,000 hours or less, and the warranty period of the LCD panel and backlight is limited to three years from the date of purchase. Eizo S1910
Barret Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ναι η αλήθεια είναι ότι με τρόμαξες λίγο, γιατί θυμόμουν τα τρία χρόνια μόνο για το backlight. Ευτυχώς είμαι μέσα για κανα μήνα ακόμα. Thanks πάντως για την πλήροφορία.
Chris_85 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Oταν στην επισκευασουν να ξερεις οτι η εγγυηση μετραει απο την αρχη..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Oταν στην επισκευασουν να ξερεις οτι η εγγυηση μετραει απο την αρχη.. είσαι σίγουρος για αυτό? εγώ νόμιζα ότι όταν στην αντικαθιστούν ανανεώνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.