Hal9000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Σε μια από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις της υπηρεσίας Virtual Earth, προχωρά η Microsoft προσθέτοντας νέα φωτογραφικά δεδομένα και οδικών χαρτών, που στο σύνολο τους φτάνουν τα 48 Terabyte. Στην αναβάθμιση αυτή περιλαμβάνονται και δεδομένα από την Ελλάδα με εντυπωσιακά ομολογουμένως αποτελέσματα. Το Virtual Earth απεικονίζει όπως και το Google Earth σχεδόν όλη τη Γη μέσα από εκατομμύρια φωτογραφίες δημιουργόντας έναν διαδραστικό άτλαντα μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας. Η νέα αναβάθμιση του Virtual Earth προκαλεί αίσθηση με τη μεγαλύτερη εστίαση που έχουμε δει ποτέ σε αντίστοιχη εφαρμογή μέσω της λειτουργίας Bird's Eye, αφήνοντας αρκετά πίσω το Google Earth. Αν και το Bird's View εμφανίζει σχετικά πρόσφατες φωτογραφίες, αντιθέτως η εναέρια εμφάνιση περιοχών δείχνει να υπολείπεται σε ενημέρωση εμφανίζοντας δεδομένα άνω των 3 ετών. Στην πρόσφατη αναβάθμιση του Virtual Earth με νέα φωτογραφικά δεδομένα και οδικούς χάρτες περιλαμβάνονται αρκετές βαλκανικές χώρες και όχι μόνο. Αναλυτικά οι χώρες : Αλβανία, Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Εσθονία, Σκόπια, Ερζεγοβίνη, Ουγγαρία, Kaliningrad Oblast της Ρωσίας, Λετονία, Λιθουανία, Μεξικό, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, και τέλος η Σλοβενία. [caption]Virtual Earth[/caption][caption]Virtual Earth[/caption][caption]Virtual Earth[/caption][caption]Virtual Earth[/caption][caption]Virtual Earth[/caption] Site: Live Maps Site: Neowin.net
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 όσες φορές πάντως ψάχνω για κάποιο προορισμό που θέλω να φτάσω το virtual earth είναι μονόδρομος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 μέσω της λειτουργίας Bird's View, Ωραια νεα! Κι εμενα μου ειχε κανει εντυπωση το Virtual Earth, κυριως λογω των πολλων και με καλη αναλυση φωτογραφιων του! Επισης, αν δε κανω λαθος η λειτουργια λεγεται Bird's Eye.
zatara Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 το bird's eye ειναι απιστευτο τωρα μολις το δοκιμασα :shifty:
Cyberscout Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Κάποιος να τους πει ότι έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα και ήρθε ένας Καλατράβα!
GIANNISPATRA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλά δεν ξέρω αν έγινε η αναβάθμιση . Αλλά είναι κορυφαίο .. Το google earth τουλάχιστον για την Πάτρα που είδα .. Δεν πιάνει Μία !!
palawiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Και μια φωτογραφία του σπιτιού που μένω από το Virtual Earth.Ακριβώς εκεί που αρχίζει το βελάκι το πάνω μπαλκόνι είναι το δικό μου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Αχ ποσο ομοια ειναι ολα τα σπιτια εκει... Ελλαδα ρε! Παρε μια κι απο τη γειτονια μου http://i240.photobucket.com/albums/ff23/GeorgeMan/spitim.jpg Btw μου αρεσει το ποσο ομαλα φορτωνε η εικονα στο thumbnail σου.
green_beret Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Κάποιος να τους πει ότι έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα και ήρθε ένας Καλατράβα! Εγω μια χαρα τον βλεπω τον Καλατράβα παντως. Πολυ ωραια στο bird's eye ειναι και η δυνατοτητα να περιστρεψεις την εικονα που βλεπεις....
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Όντως εντυπωσιακό. Επιτέλους ανακάλυψα τι βρίσκεται πίσω από κάτι ψηλές μάντρες στη γειτονία μου που τα χα απορία τόσα χρόνια . Μέχρι και τ αμάξι μας αναγνώρισα καθαρά. Το αρνητικό για μένα είναι πως δεν υπάρχει σε standalone εφαρμογή σαν το google earth. Ή υπάρχει κι είμαι στραβός;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Κάποιος να τους πει ότι έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα και ήρθε ένας Καλατράβα! γιατί να τους το πει κάποιος αυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Που το κατεβασατε? Ειναι το Virtual Earth 3D (beta) ? Συγκεκριμενα εδω http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?FamilyID=e9298080-50c4-4f2e-9fc4-4009074996ba&displaylang=en ή καπου αλλου?
BELL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 δλδ το Google earth βρηκε τον αντιπαλο του? τωρα δε ξερω αλλα ισως αυτος να ειναι απο τους ελαχιστους ανταγωνισμους που δε θα μας οφελησουν
Cyberscout Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Το bird's eye μια χαρά δείχνει το ΟΑΚΑ , αλλά το aerial view έχει μείνει κάπου στο 2000... μην πω πιο πίσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα