Lobo1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλή χρονιά σε όλους..η ερωτηση μου για καποιον που γνωρίζει είναι απλή..Θέλω επιτέλους να ακούω μουσική απο το pc μου χωρίς να ακούω και παραπανίσια βαβούρα..(Θέλω να ακούω τα γεμίσματα του μπάσου και τις δεύτερες κιθάρες και στο σπίτι μου, κι όχι μόνο στο Mp3 όταν ταξιδεύω...!) καρτα ήχου έχω της μητρικής και τα ηχεία μου ειναι ένα 2.1 της innovator..Τπτ ιδιαίτερο δλδ.. Σιγουρα αγορά και κάρτας και σοβαρών ηχείων θα έλυνε το πρόβλημα μου, αλλά τι να έπαιρνα σε πρώτη φάση; Σκεφτόμουν την αγορά της http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540181 , αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν αρκετό.. help!
HellasVagabond Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Αν θελεις καλη Creative δεν θα πας στις Xtreme Audio γιατι το X-Fi που εχουν ειναι τσεκουρεμενο. Γενικα για ΠΟΙΟΤΙΚΟ ηχο θα πας η σε ακριβη Creative η σε Auzentech που ειναι και αυτες ακριβες. Οσο για ηχεια για ποιοτικα δεν εχεις πολλες επιλογες και οσες εχεις ειναι ακριβες.
Lobo1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Με κάρτα ήχου δλδ θα είμαι οκ; οχι τη συγκεκριμένη, αλλα γενικά. η έστω με μια τέτοια θα ακούσω διαφορά;
disqualified Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θες ηχεια, αν δεν εχεις ηχεια και τον πιο καλο ενισχυτη να εχεις δε γινεται δουλεια.
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ για ηχεία θα πήγαινα αρχικά. Ξεκινώντας απ τα Ζ-4 της Logitech και πάνω.
disqualified Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ για ηχεία θα πήγαινα αρχικά. Ξεκινώντας απ τα Ζ-4 της Logitech και πάνω. κι εγω γι αυτα θα σου λεγα για λογικες τιμες
HellasVagabond Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Εγω για να δω διαφορα απο τα παλια 5.1 που ειχα της Creative εσκασα πανω απο 800ευρω για ενισχυτη,ηχεια και καλωδια. Στο τελος ολα εξαρτιωνται απο το ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις για να παρεις το αποτελεσμα που θελεις.
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Απ τη στιγμή που ο Lobo1 κοιτάει κάρτα ήχου των ~60€ φαντάζομαι πως δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.
HellasVagabond Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μα δεν μας λεει και ποσα ειναι διατεθιμενος να δωσει για να του πουμε κατι συγκεκριμενο.
Lobo1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ναι ναι πάνω κάτω σ αυτές τις τιμές λέω να κοιτάξω..κοντα στα 80Ε..ήδη εχω αρχίσει και κοιτάω ηχεία πλέον..
HellasVagabond Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μα πρεπει να αλλαξεις και καρτα και ηχεια... Και τα ηχεια οπωσδηποτε να εχουν καλο Subwoofer για να ακους το καλο μπασο που ζητας. Με 80ε δεν θα βρεις και τα δυο.
Lobo1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Σίγουρα οτι δίνεις παίρνεις, αλλα εγω αυτό που ζητάω είναι να ακούω ξανά μουσική..δε ψάχνω την τέλεια απόδοση, και αυτή τη στιγμή δεν εχω τη δυνατότητα και για τα δυο..αν τα ηχεία όπως και οι δυο μου είπατε πως για αρχή, θα μου λύσουν το πρόβλημα ως ένα βαθμο , ηχεία θα πάρω και για κάρτα κοιτάω ξανά αργότερα..ευχαριστώ για τις συμβουλές σας..
Lobo1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ποια μητρική έχεις; Microstar MSI 925XE neo platinum..που χει πάνω κάρτα ήχου intel 82801FB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.