alexis333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Γεια σε ολους και Καλη χρονια σε ολους Πως μπορω να μειωσω το θορυβο που κανει ο υπολογιστης μου?? Εκτος απο το τροφοδοτικο που πιστευω ειναι και ο κυριος λογος που ψιλοβουϊζει το pc μου τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να τον μειωσω?? Αν μπορειται να μου προτεινεται και καποιο τροφοδοτικο αθορυβο σε σχεση με αυτο που εχω θα ηταν καλο για να το εχω υποψην μπας και το αλλαξω. Το τροφοδοτικο μου αναγραφεται στην υπογραφη μου. Οταν το πηρα δεν ηξερα πως θα κανει τοσο θορυβο. Ευχαριστω...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δοκιμασε με προσοχη να σταματησεις ενα ενα τα ανεμιστηρια του υπολογιστη εν ωρα λειτουργιας του για να διαπιστωσεις ποιο κανει τον πολυ θορυβο.
HellasVagabond Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Κατι τετοιο σου χρειαζεται. http://www.dansdata.com/foam.htm
alexis333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Κατι τετοιο σου χρειαζεται. http://www.dansdata.com/foam.htm To ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου βγαινει προς τα εξω οπως ξερεις αρα δε νομιζω να κανω τη δουλεια μου με αυτα Και δευτερον δεν ξερω ουτε καν που πουλιουνται αυτα
Tenshi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Τσέκαρε επίσης τα πλαϊνά καλύμματα του κουτιού.Έχουν το κακό συνήθειο να συντονίζονται με σκληρούς,ανεμιστήρες και τα συναφή...εξ'ού και το σπαστικό βουυυυυυυ που ακούγεται.Ειδικά στα πλαϊνά που είναι λεπτά και "συρταρωτά" (τοποθετείς και σπρώχνεις λίγο προς μια κατεύθυνση για να κλείσει) συμβαίνει πολύ συχνά.
alexis333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δοκιμασε με προσοχη να σταματησεις ενα ενα τα ανεμιστηρια του υπολογιστη εν ωρα λειτουργιας του για να διαπιστωσεις ποιο κανει τον πολυ θορυβο. Να δοκιμασω να σταματησω και το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου??
pc_admin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δοκιμασε με προσοχη να σταματησεις ενα ενα τα ανεμιστηρια του υπολογιστη εν ωρα λειτουργιας του για να διαπιστωσεις ποιο κανει τον πολυ θορυβο. +1 και σε μενα εκανε σχετικο θορυβο και πιστευα οτι ηταν τροφοδοτικο αλλα αποσυνδεοντας τον ανεμιστηρα του κουτιου ...ησυχια! οποτε πηρα ενα αθορυβο 12αρι ανεμιστηρα και τελος
HellasVagabond Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 AN μονο το τροφοδοτικο σου κανει θορυβο θα δεις μικρη διαφορα με τις επενδυσεις που σου ειπα. Αν ομως οχι τοτε η διαφορα θα ειναι τραγικη.
pc_admin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Να δοκιμασω να σταματησω και το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου?? γιατι δεν ξεκινας απο τα ευκολα? σταματησε τους ανεμιστηρες κουτιου ,μετα της cpu ,μετα vga και αν ακομα εξακολουθει ο θορυβος ειναι τροφοδοτικο
alexis333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 γιατι δεν ξεκινας απο τα ευκολα?σταματησε τους ανεμιστηρες κουτιου ,μετα της cpu ,μετα vga και αν ακομα εξακολουθει ο θορυβος ειναι τροφοδοτικο Aν σταματησω το ανεμιστηρακι της cpu δεν θα εχω προβλημα για επανεκινηση ε?? Μια φορα που καπου κολλαγε το ανεμιστηρακι της cpu δεν αναβε ο υπολογιστης Ρωταω γιατι κατεβαζω κατι πραματα.
HellasVagabond Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Βαλε το αυτι σου πανω απο τον CPU και θα καταλαβεις αν κανει η οχι θορυβο. Προς το παρων σταματησε ολους τους αλλους.
Tenshi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλού κακού κάνε ότι είναι να κάνεις όσο ο υπολογιστής είναι up 'n running μέσα στα windows.Ο ανεμιστήρας θα σταματήσει μερικά δευτερόλεπτα,άρα δέν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα.Βάλε το δάχτυλό σου στο κέντρο και πίεζε ελαφρά μέχρι να σταματήσει ή απο την άκρη,ακουμπώντας σιγά σιγά τα πτερύγια.Αν δουλεύει σε σχετικά χαμηλές στροφές (<2000) δέν θα νιώσεις τίποτα...τώρα αν έχεις μέσα καναν Delta fan...πάρε προφυλάξεις
sardanapalos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Αγαπητέ φίλε , είχα το ίδιο πρόβλημα και επειδή δουλευω όλη τη μέρα πάνω στο PC μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Ψάχνοντας βρήκα την εταιρεία Zalman και αγόρασα ένα CPU και ένα Τροφοδοτικό και βρήκα την υγειά μου. Δεν σου λέω ότι είναι απολύτως αθόρυβο αλλά σε σχέση με αυτό που περνούσα πριν καμία σχέση. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να καθαρίζεις το εσωτερικό του υπολογιστή από σκόνη-σκουπίδια. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο γιατί το σύστημα "αναπνέει" καλύτερα και δείχνει να λειτουργεί ποιο ομαλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.