Προς το περιεχόμενο

Μειωση Θορυβου

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους και Καλη χρονια σε ολους

Πως μπορω να μειωσω το θορυβο που κανει ο υπολογιστης μου??

Εκτος απο το τροφοδοτικο που πιστευω ειναι και ο κυριος λογος που ψιλοβουϊζει το pc μου τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να τον μειωσω??

Αν μπορειται να μου προτεινεται και καποιο τροφοδοτικο αθορυβο σε σχεση με αυτο που εχω θα ηταν καλο για να το εχω υποψην μπας και το αλλαξω.

Το τροφοδοτικο μου αναγραφεται στην υπογραφη μου. Οταν το πηρα δεν ηξερα πως θα κανει τοσο θορυβο.

Ευχαριστω...

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε με προσοχη να σταματησεις ενα ενα τα ανεμιστηρια του υπολογιστη εν ωρα λειτουργιας του για να διαπιστωσεις ποιο κανει τον πολυ θορυβο.

Δημοσ.
Κατι τετοιο σου χρειαζεται.

http://www.dansdata.com/foam.htm

To ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου βγαινει προς τα εξω οπως ξερεις αρα δε νομιζω να κανω τη δουλεια μου με αυτα

Και δευτερον δεν ξερω ουτε καν που πουλιουνται αυτα

Δημοσ.

Τσέκαρε επίσης τα πλαϊνά καλύμματα του κουτιού.Έχουν το κακό συνήθειο να συντονίζονται με σκληρούς,ανεμιστήρες και τα συναφή...εξ'ού και το σπαστικό βουυυυυυυ που ακούγεται.Ειδικά στα πλαϊνά που είναι λεπτά και "συρταρωτά" (τοποθετείς και σπρώχνεις λίγο προς μια κατεύθυνση για να κλείσει) συμβαίνει πολύ συχνά.

Δημοσ.
Δοκιμασε με προσοχη να σταματησεις ενα ενα τα ανεμιστηρια του υπολογιστη εν ωρα λειτουργιας του για να διαπιστωσεις ποιο κανει τον πολυ θορυβο.

Να δοκιμασω να σταματησω και το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου??

Δημοσ.

+1

και σε μενα εκανε σχετικο θορυβο και πιστευα οτι ηταν τροφοδοτικο αλλα αποσυνδεοντας τον ανεμιστηρα του κουτιου ...ησυχια!

οποτε πηρα ενα αθορυβο 12αρι ανεμιστηρα και τελος

Δημοσ.
Να δοκιμασω να σταματησω και το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου??

γιατι δεν ξεκινας απο τα ευκολα?

σταματησε τους ανεμιστηρες κουτιου ,μετα της cpu ,μετα vga και αν ακομα εξακολουθει ο θορυβος ειναι τροφοδοτικο

Δημοσ.
γιατι δεν ξεκινας απο τα ευκολα?

σταματησε τους ανεμιστηρες κουτιου ,μετα της cpu ,μετα vga και αν ακομα εξακολουθει ο θορυβος ειναι τροφοδοτικο

Aν σταματησω το ανεμιστηρακι της cpu δεν θα εχω προβλημα για επανεκινηση ε??

Μια φορα που καπου κολλαγε το ανεμιστηρακι της cpu δεν αναβε ο υπολογιστης

Ρωταω γιατι κατεβαζω κατι πραματα.

Δημοσ.

Καλού κακού κάνε ότι είναι να κάνεις όσο ο υπολογιστής είναι up 'n running μέσα στα windows.Ο ανεμιστήρας θα σταματήσει μερικά δευτερόλεπτα,άρα δέν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα.Βάλε το δάχτυλό σου στο κέντρο και πίεζε ελαφρά μέχρι να σταματήσει ή απο την άκρη,ακουμπώντας σιγά σιγά τα πτερύγια.Αν δουλεύει σε σχετικά χαμηλές στροφές (<2000) δέν θα νιώσεις τίποτα...τώρα αν έχεις μέσα καναν Delta fan...πάρε προφυλάξεις

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε ,

είχα το ίδιο πρόβλημα και επειδή δουλευω όλη τη μέρα πάνω στο PC μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Ψάχνοντας βρήκα την εταιρεία Zalman και αγόρασα ένα CPU και ένα Τροφοδοτικό και βρήκα την υγειά μου. Δεν σου λέω ότι είναι απολύτως αθόρυβο αλλά σε σχέση με αυτό που περνούσα πριν καμία σχέση. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να καθαρίζεις το εσωτερικό του υπολογιστή από σκόνη-σκουπίδια. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο γιατί το σύστημα "αναπνέει" καλύτερα και δείχνει να λειτουργεί ποιο ομαλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...