john4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 χρονια πολλα παιδια,μηπος γνωριζει καποιος την διαδικασια εγκαταστασης εσωτερικου δισκου...? ευχαριστω προκαταβολικα!
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ανοίγεις το case του pc, βιδώνεις το δίσκο στην κατάλληλη θέση, βάζεις καλώδιο τροφοδοσίας και δεδομένων, κλείνεις το case (αν δεν είναι SATA θα χρειαστεί να παίξεις με τα jumpers στο πίσω μέρος του δίσκου, αν είναι SATA 2 κι η μητρική υποστηρίζει SATA 1 ίσως χρειαστεί να παίξεις μ ένα jumper που χει στην ίδια θέση). Μπαίνεις στα windows. Αν τον βλέπεις στο "My Computer" του κάνεις format (σε NTFS). Αν δεν τον βλέπεις, πας Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management και του ορίζεις ένα γράμμα.
john4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 δηλαδη το format για να το κανω πρεπει να παω "ο υπολογιστης μου" και μετα πανω στον σκληρο δεξι κλικ και το επιλεγω η πρεπει να του κανω format ετσι οπως σε ολο τον υπολογιστη και απλα να επιλεξω μονο τον καινουριο σκληρο να κανει format και οχι τους αλλους? και τα αλλα που μου ειπες με το control panel τα xp μου ειναι ελληνικα γιαυτο αν ξερεις να μου πεις πως ειναι στα ελληνικα για να το βρω... σε ευχαριστω φιλε
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ναι format θα κάνεις μόνο το νέο σκληρό. Αν έχουν μεταφράσει ακριβώς τα αγγλικά θα πρέπει να ναι: Πίνακας ελέγχου -> Εργαλεία διαχείρισης -> Διαχείριση υπολογιστή -> Διαχείριση δίσκων
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 και εννοειτε αν ειναι ο μοναδικός σκληρός, φορματ me CD των Windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.