tzitzos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Χαιρέτω την παρέα του Insomnia ! Είπα να ανοίξω και εγώ ένα ελληνικό site για πλάκα αλλά τελικά πέτυχε κ αγόρασα και domain. Είναι περίπου στους 4 μήνες ανοιχτό! Και 8α ήθελα την βοήθεια σας να μεγάλωσουμε και να γίνουμε μια ωραία Online κοινότητα! Το site είναι άσχετο περιεχομένου με το δικό σας οπότε δεν τραβάω κοσμο. Έχει : - Mουσική - Παιχνίδια - Φορουμ (Οχι wareZ) - Web radio - Φωτογραφίες - Ραδιόφωνο - Chat room Kαι άλλα πολλά συντομα! Τι χρειάζετε για να τα δείτε όλα αυτά ? Ένα απλο Register http://www.greek-maniacs.com Σας περιμένουμε, Greek-Maniacs team
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Απαγορευεται σε επισκεπτες να βλεπουν το φορουμ... Δεν το κατάλαβα... Υ.Γ. Και είχα όλη τη καλή θέληση
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μια απο τα ίδια...Και εγώ είχα όλη τη καλή θέληση Πάντως το όνομα σου παραπέμπει πολύ με της δικιάς μου ιστοσελίδες ( greekmania.gr )
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεσαι και για προτάσεις για το interface του site αλλά οι ποικιλόχρωμες γραμματοσειρές (μπλε, γαλάζιο, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο, λευκό) κουράζουν κάπως. Επίσης την ίδια γνώμη έχω κι εγώ για το registration. Καλή συνέχεια πάντως.
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μια απο τα ίδια...Και εγώ είχα όλη τη καλή θέληση Πάντως το όνομα σου παραπέμπει πολύ με της δικιάς μου ιστοσελίδες ( greekmania.gr ) αα... και ελεγα κατι μου θυμιζει... καταλαβε και o giorgos για το registration προφανώς
adamakos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 πολλα χρωματα τα οποια εμενα προσωπικα με κουραζουν επισης οπως και στους παραπανω με ενοχλει το γεγονος οτι πρεπει να κανω εγγραφη για να δω το φορουμ για παραδειγμα. προτιμω να δω τι εχει ενα σαιτ και αν μου αρεσει μετα να κανω εγγραφη η υποχρεωτικη εγγραφη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι μονο για να αυξανει ο αριθμος των μελων
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 αα... και ελεγα κατι μου θυμιζει... καταλαβε και o giorgos για το registration προφανώς Aμέ το κατάλαβα! Λέω να το πω και στον paredwse ή και στον hal,γιατί είναι αμαρτία να μη το μάθουν και εκείνοι
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Είναι λίγο δύσκολα στην αρχή τι να κάνουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.