kostandinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Για σας και καλη χρονια,εχω το speedtouch 585V6, σε Η/Υ με ΧΡ sp3,και εχω δωσει internet,σε ενα 2ο Η/Υ,με καλωδιο ethernet,εχθες ο 2ος Η/Υ,δεν εμπενε στο internet,για να μη πολυλογω,εκανα reset το modem-router,και απο την αρχη...,αλλα δεν μου αναγνωριζει το καλωδιο που εβαλα στο modem για τον 2ο Η/Υ,τον βλεπει,αλλα γραφει,192.168.1.65 Ethernet Interface unknown,και δεν μπορει να συνδεθει στο internet,αλλες φορες αναφερει οτι,η δ/νση αυτη χρησιμοποιειτε απο αλλο Η/Υ,ενω η δ.νση ειναι διαφορετικη [ 192.168.1.64]που ειναι η [ethporτ 1] και την εχω βαλει χειροκινητα,[οχι στο [auto].Επισης,μετα απο αυτο το εβαλα σε αλλη θυρα,αλλα παλι τιποτα. Καποια ιδεα,για το τι μπορει να γινει ? Ξαναπερασα και τους οδηγους μπας...και... -----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 06 : 07 : 12----- κανεις ? ρε παιδια δεν εχω internet,στο αλλο pc. παει,χαντακωθηκε...
kostandinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Για σας και καλη χρονια,εχω το speedtouch 585V6, σε Η/Υ με ΧΡ sp3,και εχω δωσει internet,σε ενα 2ο Η/Υ,με καλωδιο ethernet,εχθες ο 2ος Η/Υ,δεν εμπενε στο internet,για να μη πολυλογω,εκανα reset το modem-router,και απο την αρχη...,αλλα δεν μου αναγνωριζει το καλωδιο που εβαλα στο modem για τον 2ο Η/Υ,τον βλεπει,αλλα γραφει,192.168.1.65 Ethernet Interface unknown,και δεν μπορει να συνδεθει στο internet,αλλες φορες αναφερει οτι,η δ/νση αυτη χρησιμοποιειτε απο αλλο Η/Υ,ενω η δ.νση ειναι διαφορετικη [ 192.168.1.64]που ειναι η [ethporτ 1] και την εχω βαλει χειροκινητα,[οχι στο [auto].Επισης,μετα απο αυτο το εβαλα σε αλλη θυρα,αλλα παλι τιποτα.Καποια ιδεα,για το τι μπορει να γινει ? Ξαναπερασα και τους οδηγους μπας...και... -----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 06 : 07 : 12----- κανεις ? ρε παιδια δεν εχω internet,στο αλλο pc. παει,χαντακωθηκε... ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ
jpan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Αρχικά κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο speedtouch. Αν δε στρώσει τότε τσέκαρε το καλώδιο και την κάρτα δικτύου του υπολογιστή που δεν παίρνει δίκτυο από το speedtouch.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Οπα μεγαλε παρτο αλλιως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.