Προς το περιεχόμενο

Επιλογή αγοράς Netbook

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Σκέφτομαι την αγορά ενός netbook και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας.

Χρήματα που μπορώ να διαθέσω έως 250 ευρά.(το πολύ...Αν και θα το πάρω με δόσεις)

Είδα αυτό

Τι λέτε;Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Το θέλω για chat και internet surfing κυρίως.

*θέλω να είναι όσο πιο πολύ μικρούλη γίνεται και να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν μπορεις να διαθεσεις λιγα παραπανω (30ε) και να παρεις αυτο.?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908236

προσωπικη μου αποψη ειναι πως τα asus ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο τα acer..

επισης ειναι και ποιο ωραιο εμφανισιακα..

• Moderators
Δημοσ.

Μακρυα απο το One με τον 8ρη ''δισκο''.

Ειναι εκνευριστικα αργό και πολυ μικρης χωρητικοτητας.

Παρε με 299 το Advent απο το Κωτσοβολο/Electroworld, μολις 1 εκατοστο πιο ''μακρυ'' ειναι.

PS: Μη γραφεις ''γινετε'', γινετΑΙ ειναι το σωστο. Το παρατηρω σε παρα πολλα ποστ σου και καλο θα ηταν να κανεις μια προσπαθεια να το διορθωσεις. Δεν ειναι τιποτα :-)

@ravend: Γιατι να μη δωσει τοτε αλλα... 3€ να παρει το One με τον 120ρη δισκο, αλλα να παραμεινει στο 16ρη του EEE και στον Celeron?

Δημοσ.

εγω ειπα το asus επειδη ειναι κοντα στη τιμη που ειπε και κυριως επειδη δεν συμπαθω τα acer..

• Moderators
Δημοσ.

Τοτε καλα θα κανεις να διαβασεις μερικα review για το συγκεκριμενο [και οτι μεχρι και καλυτερο πληκτρολογιο εχει απο τα EEE 9xx], εκτος του δισκου, του σχεδιασμου -καλα υποκειμενικο αυτο-, της ποιοτητας της οθονης, του επεξεργαστη, του chipset υποστηριξης και της onboard καρτας γραφικων [GMA/UMA 900 vs GMA 950]

Δημοσ.

Ευχαριστώ GeorgeMan.Το διόρθωσα.

Κοιτάχτε...Δε με νοιάζει ο αποθηκευτικός χώρος και πολύ.Το μόνο που θέλω είναι άνετα να μπορώ να κάνω chat+internet surfing.

Έλεγα να πάρω απο eshop που δίνει με δόσεις...

Ο κοτσόβολος και η electroworld δίνουν με δόσεις;

Απο eshop βλέπεται κανένα καλό ή να πάρω αυτό που λέει ο GeorgeMan με τα 300 ευρά;

Δημοσ.

εγω θα κρατησω αυτο που ειπες για την υποκειμενικοτητα μιας και στα netbooks με νοιαζει πιο πολυ η εμφανιση..αν και οντως ειναι καλυτερο το acer σε πολλους τομεις..

τελος παντων αλλο ειναι το θεμα και μεις ξεφυγαμε θα ελεγα..

• Moderators
Δημοσ.
Ευχαριστώ GeorgeMan.Το διόρθωσα.

Οχι δε το διορθωσες... :P Το αμεσως επομενο δες πώς ειναι :P

Περα απ αυτο, εγω δε θα επαιρνα ενα νετμπουκ που θα μου εσπαγε τα νευρα μολις πηγαινα να ανοιξω 1-2 browsers και να ακουω και μουσικη παραλληλα.

(και μη μου πεις οτι θα κανεις ΜΟΝΟ chatting και τπτ αλλο).

εγω θα κρατησω αυτο που ειπες για την υποκειμενικοτητα μιας και στα netbooks με νοιαζει πιο πολυ η εμφανιση..αν και οντως ειναι καλυτερο το acer σε πολλους τομεις..

τελος παντων αλλο ειναι το θεμα και μεις ξεφυγαμε θα ελεγα..

Αυτο που προσπαθουμε να πουμε ειναι οτι με ελαχιστα παραπανω χρηματα παιρνει κατι σημαντικα καλυτερο, ενω απο εκει και πανω δε παιρνει κατι τοσο καλυτερο με αναλογη αυξηση χρηματων :-)

Δημοσ.

Πιο είναι το επόμενο βρε George;

Και ναι...Παράλληλα θα ακούω και μουσική.Οπότε τι μου προτείνετε;Με το advent τα καταφέρνω αυτά;

• Moderators
Δημοσ.

*θέλω να είναι όσο πιο πολύ μικρούλη γίνεται και να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνετε.

Αυτο το επομενο :P

Kαι με το Advent και με το Aspire One (αρκει να ξερεις να περασεις Windows απο φλασακι) θα κανεις τη δουλεια σου.

Και με το μικρο acer, αλλα ειναι πολυ εκνευριστικος και μικρος ο ''δισκος'' του.

Δημοσ.

Μα το acer είναι το aspire one...Και το λίνουξ δε με ενοχλεί.Ίσα ίσα που μ'αρέσει περισσότερο.Απλά μάλλον θα αλλάξω διανομή.

Εσύ δηλαδή πιο προτείνεις;Επειδή έχουν και μια διαφορά στη τιμή.

Με το acer aspire one θα μπορώ να ακούω μουσική,έχω ανοιχτό message client και κανά web browser,ή δε θα μπορώ;

• Moderators
Δημοσ.

To προβλημα ειναι ο δισκος.

Οτι σε φορτωματα μικρων αρχειων κτλ κτλ, το ''μικρουλι'' με τον 8ρη δισκο ειναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΟ.

Ενω το πιο ακριβο (με τα 283€) εχει 120ρη κλασικο δισκο και δεν εχει τετοια προβληματα.

Το προεγκατεστημενο linux εχει media player, και msn και open office, και firefox.

Το Advent εχει στα + οτι παιρνει πανευκολα και ακομα ενα giga ραμ (απλα ανοιγεις το καπακι απο πισω), και εχει 10ρα οθονη και ερχεται με XP! (και ολ αυτα με μολις 17€ παραπανω απο το ''μεγαλο'' Acer των 283.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...