Costis321 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ξέρετε πώς και αν γίνεται? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
ravend Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 η πιο απλη διαδικασια ειναι..και μονο το manual να διαβαζες θα εβρισκες τον τροπο..φτανει να συνδεθεις σε ενα ασυρματο δυκτιο και εισαι ετοιμος..
Costis321 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Πάω να διαβάσω τι λέει και στο manual μπας και το καταφέρω.. thanks -----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 04 : 45 : 29----- Εχω ένα μόντεμ στο οποίο συνδέτεαι ο υπολογιστής μου με καλώδιο και το λαπτοπ του αδερφού μου ασύρματα.. Μήπως δεν γίνεται να συνδέονται 2 υπολογιστές ταυτόχρονα ασύρματα?? Η δεν παίζει ρόλο? -----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 05 : 58 : 54----- Τελικά κατάφερα να κάνω την σύνδεση αλλά σε μερικές σελίδες μου λέει ότι δεν έχει αρετό memory.. Τι σχέση έχει η μνήμη με το ιντερνετ??
11demian111 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 να μαντεψω οτι εισαι suuuuper nooooob a.k.a. αρχαριος στο psp, ε; οταν βγαζει low memory,κανεις clear cookies και ο,τι αλλο εχει τη λεξη clear στις ρυθμισεις του browser.οταν ξαναβγει το μυνημα,κανεις το ιδιο
Costis321 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Tα κάνω delete αλλά δεν γίνεται κάτι... δεν εξαφανίζονται..
basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 ποιοι να εξαφανιστουν;απλα αδειαζεις την cashe μνημη. και ετσι μπορεις να βλεπεις σελιδες...και μετα απο λιγη ωρα ισως ξαναγεμισει οποτε κανεις τις ιιδες ενεργειες
Costis321 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ποιοι να εξαφανιστουν;απλα αδειαζεις την cashe μνημη.και ετσι μπορεις να βλεπεις σελιδες...και μετα απο λιγη ωρα ισως ξαναγεμισει οποτε κανεις τις ιιδες ενεργειες Την αδειάζω συνέχεια και πάλι μερικά site δεν μου τα βγάζει καθόλου γιατί λέει ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη..
xatzis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Την αδειάζω συνέχεια και πάλι μερικά site δεν μου τα βγάζεικαθόλου γιατί λέει ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη.. Αυτα τα site δεν προκειτε να στα ανοιξει ουτε σε 5 χρονια...
Costis321 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Γιατί έτσι?? Αρα το psp ουσιαστικά δεν μπαίνει στο ιντερνετ.. Αφού τα περισσότερα site δεν τα σηκώνει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.