Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ APPLE NOTEBOOK

gattis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω laptop απο την σειρα της Apple, το προβλημα ειναι οτι τοσα χρονια με Windows πως θα μου φανει η αλλαγη...επισης με προβληματιζει το υψηλο κοστος, ενω εχω ακουσει οτι δεν εχει τη δυνατοτητα για hdmi εξοδο...απο θεμα ασφαλειας εχω ακουσει πως ειναι πολυ αξιοπιστα, ενω θελω να μαθω και τη συμβατοτητα προγραμματων...παρακαλω οσοι εχουν εμπειρια απο mac να μου απαντησουν σε αυτες τις αποριες, ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Δημοσ.

Εγώ απο τότε που πήγα σε mac πάντως δεν γύρισα σε windows ούτε μου έλειψαν τα βρήκα όλα στο mac. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα να περάσεις και μια βόλτα από την εννότητα Apple Hardware και να ρίξεις μια ματιά σε ανάλογα θέματα. Θα βρεις πολλά ίδια με το δικό σου ερωτήματα.

Τώρα από την προσωπική μου οπτική γνωνία νομιζω ότι με τις τιμές των τελευταίων Macbook που είναι οι πιο προσιτοί από άποψη τιμής φορητοί της Apple, η εταιρεία έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο στον ανταγωνισμό καθώς μπορείς να βρεις μερικούς φορητούς υπολογιστές καλύτερης ποιότητας κατασκευής και επιδόσεων 30-40% φτηθότερα. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν τρέχουν MacOS αλλά Windows.

Προγράμματα αν εννοείς τις εμπορικές εφαρμογές θα πρέπει να αγοράσεις την αντίστοιχη έκδοση για Mac. Ομως όπως και στα Win έτσι και εκεί υπάρχουν πολλά δωρεάν, αξιόλογα προγράμματα όπως πχ σουίτα office της Sun (Star/Open-Office).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...