Προς το περιεχόμενο

Αξίζει o WD 1TB Elements;

skimnos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα σου ελαγα να παρεις καλυτερα δυο των 500γ

γιατι σαν επιφιλακτικος που ειμαι

αν ειναι να χασεις τα μισα και όχι όλα

προσωπικα η wd ειναι μια απο τις καλύτερες εταιριες

μεσα σε δυο μερες μου εφεραν καινουργιο σκληρο για αντικατασταση (απο eshop ψωνιζω)

το θεματα ειναι τα καλοδια

Δημοσ.

Tο πήρα και εγώ το τερατάκι και είναι μια χαρά και αθόρυβο.

Σωτήρια η χωρήτικότητά του γιατί είχα αρχίσει και είχα πρόβλημα χώρου.

Ελπίζω μόνο να μην μας κάνει καμιά πλάκα και μια των ημερών τα χάσουμε όλα.

Δημοσ.

Πλεον εξωτερικους δισκους μονο με e-sata. Στον παλιο που ειχα με usb, οταν πηγα να μεταφερω μεγαλο ογκο τραγουδιων, παρατηρησα οτι μερικα χαθηκαν στην πορεια.

Δημοσ.
μερικα χαθηκαν στην πορεια.
Εεεεε δεν καταλαβα τι δηλ εγιναν δεν γουσταραν να περασουν στον άλλο σκληρό και έμειναν στο καλωδιο :-).Πρώτη φορα ακούω κατι τετοιο.Ισως περασες τα αρχεία σε δίσκο άλλης εταιρίας με διαφορετική κατανομή bits bytes οποτε έδειξε άλλο νούμερο
Δημοσ.
Πλεον εξωτερικους δισκους μονο με e-sata. Στον παλιο που ειχα με usb, οταν πηγα να μεταφερω μεγαλο ογκο τραγουδιων, παρατηρησα οτι μερικα χαθηκαν στην πορεια.

Ευτυχώς το macbook έχει μόνο USB και δε μας βάζει σε πειρασμούς για περισσότερα έξοδα.:lol:

Δημοσ.

Δεν έχω δει αυτό το αρχείο που λες, αλλά όταν δεν τον χρειάζομαι τον κάνω eject και σταματάει να δουλεύει.

Δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα σε ένα κουμπί on-off.

Δημοσ.
Απλα οι σκληροι που χρησιμοποιει η WD και η καθε εταιρεια στις φτηνες εξωτερικες λυσεις δεν ειναι και οι καλυτεροι σε επιδοσεις.

Τι λες ρε φιλε? Αφου οι ταχυτητες περιοριζονται απο το usb2 προτυπο, τι να τον κανει τον πιο γρηγορο? Απλα η WD εριξε πιο γρηγορα τις τιμες ειναι απλο, εσυ τι θα εκανες θα εβαζες veloci raptor σε θηκη??

Μην πεις ναι

Πλεον εξωτερικους δισκους μονο με e-sata

Αλλο ανεκδοτο οι e-sata, ειδικα κατω απο vista που ειναι παρα πολυ αργα στην μεταφορα αρχειων. Κατω απο xp δεν υπαρχει συμβτοτητα με drivers οποτε ειναι κατι ουσιαστικα αχρηστο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τον πήρα σήμερα, είχα 2 wd mybook (καινούργια έκδοση), αλλά τους πήγε 115 ευρά και δεν τα χρώσταγα. Μπλε οθόνη στο format για fat32->ntfs (ντάξει, ζοριζότανε ο εσωτερικός διότι ανεβοκατεβαιναν αρχειάκια), τη 2η φορά δούλεψε, κάνει διαφορετικό θόρυβο από ότι ο mybook. Ο μεν πρώτος κάνει σαν σφυρίχτρα, ο άλλος σαν βιομηχανικό μηχάνημα, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο. Εντάξει για μια μεταφορά αρχειου 10 λεπτών, δε μας νοιάζει ο ήχος.

Τα γκρίζα που έχει, τα βγάζουμε ή όχι? Και τι ρόλο βαράνε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...