nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 θα σου ελαγα να παρεις καλυτερα δυο των 500γ γιατι σαν επιφιλακτικος που ειμαι αν ειναι να χασεις τα μισα και όχι όλα προσωπικα η wd ειναι μια απο τις καλύτερες εταιριες μεσα σε δυο μερες μου εφεραν καινουργιο σκληρο για αντικατασταση (απο eshop ψωνιζω) το θεματα ειναι τα καλοδια
wert Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Tο πήρα και εγώ το τερατάκι και είναι μια χαρά και αθόρυβο. Σωτήρια η χωρήτικότητά του γιατί είχα αρχίσει και είχα πρόβλημα χώρου. Ελπίζω μόνο να μην μας κάνει καμιά πλάκα και μια των ημερών τα χάσουμε όλα.
EliasKir Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Πλεον εξωτερικους δισκους μονο με e-sata. Στον παλιο που ειχα με usb, οταν πηγα να μεταφερω μεγαλο ογκο τραγουδιων, παρατηρησα οτι μερικα χαθηκαν στην πορεια.
stefanos_79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 μερικα χαθηκαν στην πορεια.Εεεεε δεν καταλαβα τι δηλ εγιναν δεν γουσταραν να περασουν στον άλλο σκληρό και έμειναν στο καλωδιο .Πρώτη φορα ακούω κατι τετοιο.Ισως περασες τα αρχεία σε δίσκο άλλης εταιρίας με διαφορετική κατανομή bits bytes οποτε έδειξε άλλο νούμερο
skimnos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 τον παρέλαβα κι εγώ το σκληρό δίσκο. ως τα τώρα όλα καλά!
GR1337 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Πλεον εξωτερικους δισκους μονο με e-sata. Στον παλιο που ειχα με usb, οταν πηγα να μεταφερω μεγαλο ογκο τραγουδιων, παρατηρησα οτι μερικα χαθηκαν στην πορεια. Ευτυχώς το macbook έχει μόνο USB και δε μας βάζει σε πειρασμούς για περισσότερα έξοδα.
gdp77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Έχει διακοπτάκι για να τον κλείνεις ή μένει συνεχώς ανοικτός;
gdp77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Έψαξα λίγο εν τω μεταξύ και βρήκα ότι κλείνει κάνοντας κλικ σε ένα αρχείο που υπάρχει μέσα στο δίσκο
GR1337 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω δει αυτό το αρχείο που λες, αλλά όταν δεν τον χρειάζομαι τον κάνω eject και σταματάει να δουλεύει. Δε βρίσκω κάποια χρησιμότητα σε ένα κουμπί on-off.
iced Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Απλα οι σκληροι που χρησιμοποιει η WD και η καθε εταιρεια στις φτηνες εξωτερικες λυσεις δεν ειναι και οι καλυτεροι σε επιδοσεις. Τι λες ρε φιλε? Αφου οι ταχυτητες περιοριζονται απο το usb2 προτυπο, τι να τον κανει τον πιο γρηγορο? Απλα η WD εριξε πιο γρηγορα τις τιμες ειναι απλο, εσυ τι θα εκανες θα εβαζες veloci raptor σε θηκη?? Μην πεις ναι Πλεον εξωτερικους δισκους μονο με e-sata Αλλο ανεκδοτο οι e-sata, ειδικα κατω απο vista που ειναι παρα πολυ αργα στην μεταφορα αρχειων. Κατω απο xp δεν υπαρχει συμβτοτητα με drivers οποτε ειναι κατι ουσιαστικα αχρηστο.
afentiko7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Τον πήρα σήμερα, είχα 2 wd mybook (καινούργια έκδοση), αλλά τους πήγε 115 ευρά και δεν τα χρώσταγα. Μπλε οθόνη στο format για fat32->ntfs (ντάξει, ζοριζότανε ο εσωτερικός διότι ανεβοκατεβαιναν αρχειάκια), τη 2η φορά δούλεψε, κάνει διαφορετικό θόρυβο από ότι ο mybook. Ο μεν πρώτος κάνει σαν σφυρίχτρα, ο άλλος σαν βιομηχανικό μηχάνημα, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο. Εντάξει για μια μεταφορά αρχειου 10 λεπτών, δε μας νοιάζει ο ήχος. Τα γκρίζα που έχει, τα βγάζουμε ή όχι? Και τι ρόλο βαράνε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.