The_Judas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Η εγγύηση ενός εκτυπωτή, καλύπτει και την περίπτωση προβληματικού μελανοδοχείου? Ή καλύπτει μόνο τα μηχανικά του μέρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Τα μελανοδοχεία που περιλαμβάνονται μέσα στους εκτυπωτές είναι περίπου τα μισά των κανονικών που αγοράζεις μετά. (πχ αν ένα μελάνι που αγοράσεις λέει για κάλυψη 1500 σελίδων , το μελάνι που έχει μέσα στην αρχική του συσκευασία ο εκτυπωτής έχει κάλυψη 700-1000 σελίδες). Επίσης τα μελάνια σε inkjet ξεραίνονται αν δεν τα χρησιμοποιείς για καιρό (αν δεν τα δουλέψεις για 1 μήνα περίπου απ' ότι έχω προσέξει, μετά έχουν προβλήματα)... Χλωμό πάντως το βλέπω να ισχύει εγγύηση γι αυτά, εκτός αν μπορείς να το αποδείξεις (πχ να είναι λιγότερο από μήνα αγορασμένος ο εκτυπωτής , και το δοχείο να έχει μέσα μελάνι αλλά να μην δουλεύει). Τα μελάνια που τα αναγόμωσες φυσικά δεν καλύπτονται από εγγύηση (φαίνονται από τις τάπες που είναι αποσφραγισμένες ή τρυπημένες). Επίσης τα μελάνια μπορείς να τα αναγομώσεις 3-4 φορές περίπου του καθένα πριν χρειαστεί να πεταχτούν λόγω φθοράς και προβλημάτων στην εκτύπωση. Τα πρώτα μελάνια του εκτυπωτή (αυτά που τον συνοδεύουν κατά την πώληση), συνήθως έχουν προβλήματα σε αναγομώσεις και δεν προτείνεται η αναγόμωση τους. Επίσης σημαντικό είναι να ξέρει τη δουλειά του αυτός που κάνει την αναγόμωση και να μην είναι άσχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ο εκτυπωτής (canon ip3300) είναι καινούργιος, τον έχω μόλις 1,5 μήνα και δεν έχω κανει πολλες εκτυπώσεις. Μου βγάζει μύνημα ότι δεν αναγνωρίζει το μαύρο μελάνι... οχι οτι έχει τελειώσει. Αλλωστε φαίνεται οτι είναι γεμάτο ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε να το βγάλεις και να τα φυσήξεις με αέρα (blower κατά προτίμηση), και τις κεφαλές του εκτυπωτή και τα μελάνια, πριν τους το πας πακέτο. Δεν ξέρεις αν φταίει το μελάνι ή η κεφαλή του εκτυπωτή, οπότε μην μπεις σε περίεργα μονοπάτια. Εκτός αν προτεραιότητα σου είναι να τυπώνεις, οπότε παίρνεις άλλο μελάνι και δοκιμάζεις, αλλιώς το πας όπως είναι στο μαγαζί για έλεγχο. Δε νομίζω πάντως ότι θα σου αντικαταστήσουν το μελάνι , αν αυτό έφταιγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ο εκτυπωτής έχει ένα flash button που σου παρουσιάζει κάποια error codes. Στην περίπτωση μου λέει: Alarm / Power light flashes orange 15 times consecutively 1. Confirm the ink tank(s) are properly installed iP3300 2. Replace the ink tank(s) - iP3300 Δηλαδή το πιο πιθανό είναι να είναι προβληματικό το μελανοδοχείο και όχι θέμα hardware. Μεγάλη απάτη αυτά τα τσιπάκια «προστασίας» τελικά! Αν είναι να χαλάνε τόσο εύκολα... θα προτιμήσω την αναγόμωση στο μέλλον Θα δοκιμάσω να πάρω νέο μελανοδοχείο άλλωστε δεν πιστεύω να πάει χαμένο... αν δεν δουλέψει και αυτό θα τον πάω στην αντιπροσωπεία. Πάντως και στην εγγύηση του εκτυπωτή αναφέρεται οτι εγγυώνται μόνο τα μηχανικά μέρη και όχι τα αναλώσιμα. Δηλαδή τα αυτόνομα μελανοδοχεία δεν έχουν εγγύηση? Αν αγοράσω άλλο ένα και είναι και αυτό χαλασμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Θα μου έκανε εντύπωση να καλύπτει η εγγύηση και τα μελάνια, τα οποία θεωρούνται αναλώσιμο υλικό και ξεχωριστό προϊόν από τον εκτυπωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Θα μου έκανε εντύπωση να καλύπτει η εγγύηση και τα μελάνια, τα οποία θεωρούνται αναλώσιμο υλικό και ξεχωριστό προϊόν από τον εκτυπωτή. Αυτό όμως δεν δίνει δικαίωμα στην canon να βάζει χαλασμένα μελάνια μέσα στην συσκευασία ή ακόμη και άδεια? Το γελοίο της υπόθεσης είναι οτι τα πιο πολλά συμβατά μελάνια δίνουν εγγύηση καλής λειτουργίας... σε αντίθεση με τα «αυθεντικά». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.