Προς το περιεχόμενο

www.partekosme.gr

partekosme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους παιδιά από το μαγευτικό Amsterdam,

Μετά από προσπάθεια 2 μηνών ανεβάσαμε το site http://www.partekosme.gr

Πρόκειται για site δωρεάν μικρών αγγελιών, το οποίο βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία.

Παρακαλώ πολύ ριξτε μια ματιά αν μπορείτε και πέστε μας την γνώμη σας ή τοποθετείστε ακόμα όσες αγγελίες θέλετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οποιοδήποτε feedback είναι καλοδεχούμενο.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας,

Γιώργος & Alex

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ το design.

Μπράβο σας παιδιά.Συνεχίστε έτσι

Απλά ένα παράπονο...Μπήκα να δω τι μπορεί να πουλάτε και βρήκα να πουλάνε ξένοι οι οποίοι και καλά είναι απο εταιρίες...

Π.χ. εδώ

Δημοσ.

ναι.. Αυτό με παραξένεψε και εμένα.

Οι ταυτότητες των αγοραστών είναι εντάξει? Επίσης σε αυτή την αγγελία πουλάει πολλά πράγματα σε εξευτελιστικές τιμές (ενδεικτικά Apple MacBook Pro (MA897LL/A) Notebook..........$700) και λέει πως είναι από αγγλία, και βάζει τιμές σε usd!

Τέλος, καλό θα ήταν να φτιάξεις υποκατηγορίες πχ Ηλεκτρονικά->Υπολογιστές->Hardware κλπ.

Μανώλης

Δημοσ.

Καλή χρονιά και σε σας παιδιά και σε όλους φυσικά και σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.

Αυτό που αναφέρετε είναι αλήθεια για τις αλλοδαπές αγγελίες. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά τουλάχιστον σε παρόμοιες σελίδες του εξωτερικού και απ'ότι φαίνεται είναι μία πολύ συνήθης τακτική από εμπόρους? αυτού του είδους, οι οποίοι δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να ποστάρουν σε κάθε σελίδα αγγελιών ανεξαρτήτου χώρας προφανώς.

Πέραν του γεγονότος ότι δουλεύουμε συνεχώς για την βελτιστοποίηση και προώθηση του site μας και συνεπακολούθως της έλλειψης χρόνου για πλήρη και διεξοδικό έλεγχο συγκεριμένων αγγελιών, δεν θα ήταν σώφρων να λογοκρίνουμε ή να διαγράφουμε αγγελίες οι οποίες δεν αντικρούουν στους όρους χρήσης και περιεχομένου μέχρι πλήρους αποδείξεως του εναντίον. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε την ικανότητα να αντιληφθούμε την αξιοπιστία ή μη μίας αγγελίας και να την αποφύγουμε. Σίγουρα πάντως θα το ερευνήσουμε περισσότερο και θα λειτουργήσουμε αναλόγως.

Σας ευχαριστούμε και πάλι γαι τον χρόνο σας.

Δημοσ.

εγω θα ελεγα να ψαξετε το νομικο κομματι γιατι μπορει να την πατησει κανεις και μετα να κτηγορησει εσας.

παντως εμενα δεν μου αρεσει το στησιμο της σελιδας, βγαζει εναν ερασιτεχνισμο και τα πολλα χρωματα οπως ειπε ο φιλος πιο πανω συν η δομη της μου βγαζουν μια προχειροτητα και μια ασοβαροτητα.

ξερω πως ειναι σαν να σας την εθαψα την σελιδα, αλλα ειλικρινα τα λεω καλοπροαιρετα.

Ο σκοπος ειναι να την εμπιστευτει καποιος την σελιδα σας,και γι αυτο πρεπει να τον κερδισεται.

τωρα αν εσεις βγαζετε τα εξοδα σας και ετσι, εσεις ξερετε καλυτερα απο εμενα.

παντως ειναι καλη ιδεα, και ειστε σε πολυ καλο δρομο,μοραβο για την ιδεα

Δημοσ.

φίλε μου (και ανταγωνιστή) μιας και έχω ανάλογο site θα ήθελα να σου κάνω μια παρατήρηση η οποία είναι μάλλον η βασικότερη (στην αρχή τουλάχιστον).

Προσπάθησε το site σου να μην είναι τόσο "φορτωμένο". Η απλότητα είναι το παν νομίζω.

Επίσης να ξέρεις ότι καλό είναι να φιλτράρεις μερικές αγγελίες όπως αυτήν που ανέφεραν τα παιδιά παραπάνω ή αγγελίες του στυλ "βγάλε έυκολα χρήματα", εγώ τουλάχιστον προσπαθώ όσο μπορώ να μην έχω τέτοιες αγγελίες στο δικό μου site και κρατάω τις χρήσιμες. Καλύτερα λιγότερες και ποιοτικότερες!

Δημοσ.

Ακριβώς φίλε tempo.Χωρίς να θέλω να σου χαλάσω τη διάθεση φίλε partekosme,δε θέλω να ξαναμπώ στην ιστοσελίδα σου για το λόγο οτι είδα αυτούς τους ξένους να έρχονται σε μία ελληνική ιστοσελίδα και να βάζουν προσφορες...Πως να στο πω...Μου φένεται κάπως

Για αυτό θα έλεγα να βάλετε κάτι ώστε να μη μπορούν...Ή να τις σβήνετε όταν βάζουν κάτι τόσο παραπλανητικό(π.χ. iphone 170 usd...)

Και αν γίνετε για να αποφύγετε το σπαμ,βάλτε captsa...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...