Προς το περιεχόμενο

Aλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς με avi recomp 1.4.4

kleopatramaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!Απορία : έχω κατεβάσει το avi recomp 1.4.4. Μπορώ να μεγαλώσω το μέγεθος της γραμματοσειράς για τους υπότιτλους;Εκεί που βάζω το αρχείο που θέλω srt για να ενσωματωθεί με την ταινία έχει μια επιλογή για τους υπότιτλους settings αλλά δεν επιτρέπει να την επιλέξω.Καμιά ιδέα;Μου έχουν βγει τα ματια γιατί είναι μικρή η γραμματοσειρά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

οκ το κατέβασα.Δεν μπορώ όμως να το χρησιμοποιήσω. Στο πεδίο file names βάζω την ταινία (είναι σ'ένα φάκελο με το αρχείο srt) και στο επόμενο πεδίο βάζω να μου την αποθηκεύσει στην επιφάνεια εργασίας.Αφού πατήσω το create subtitled movie...Μου γραφει Check if there is any mismatch

in the names of the files. Τι κάνω λάθος?

Δημοσ.
Καλημέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!Απορία : έχω κατεβάσει το avi recomp 1.4.4. Μπορώ να μεγαλώσω το μέγεθος της γραμματοσειράς για τους υπότιτλους;Εκεί που βάζω το αρχείο που θέλω srt για να ενσωματωθεί με την ταινία έχει μια επιλογή για τους υπότιτλους settings αλλά δεν επιτρέπει να την επιλέξω.Καμιά ιδέα;Μου έχουν βγει τα ματια γιατί είναι μικρή η γραμματοσειρά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Κάτω από το Avi Recomp ουσιαστικά κρύβεται το VirtualDub για να μεγαλώσεις και γενικώς να τροποποιήσεις τη γραμματοσειρά θα πρέπει να το κάνεις μέσα από το VobSub.

Δες τον οδηγό "Ρύθμιση προβολής υποτίτλων με το VobSub", από εδώ (Guides>DivX & DVD Guides).

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά.Για να ρυθμίσεις στο Avi Recomp τους υπότιτλους πρέπει να τους μετατρέψεις σε SSA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...