dtotief Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Είχα μία βιντεοκάμερα HDR-HC7 της Sony και αγόρασα ένα "δυνατό" λάπτοπ (Αspire 5930G) για να επεξεργάζομαι τα HD βίντεο που τραβάω. Και ανακαλύπτω ότι το λάπτοπ δεν έχει κατάλληλη θύρα για να συνδεθεί με την κάμερα. Ο Fujitsu-Siemens που έχω έχει i-link και τη σύνδεση την κάνω από εκεί. Ο Acer όχι. Καμιά ιδέα μήπως με μετατροπέα ή από άλλη θύραμπορεί να συνδεθεί για μεταφορά εικόνας HD?
sboo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Προφανώς δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Θα έπρεπε να ελέγξεις, πριν το αγοράσεις, αν έχει firewire θύρα το laptop σου...
disqualified Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 δεν γνωριζω ποια ακριβως θυρα εχει το acer αλλα η μονη λυση ειναι κατι τετοιο σε pcmcia ή express card. Μαλλον express card εχει απ οτι ειδα Το θεμα δεν ειναι η μεταφορα εικονας HD αλλα το προβλημα συνδεσης minidv camera. Το HD δεν εχει σχεση με το συγκεκριμενο προβλημα
dtotief Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Αντε κι εγώ δεν το έψαξα. Είναι δυνατόν να κυκλοφορεί σήμερα λάπτοπ που να μην μπορεί να συνδεθεί με βιντεοκάμερα και μάλιστα Sony? -----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 01 : 12 : 16----- Οπότε; Καμιά προτεινόμενη λύση;
disqualified Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Αντε κι εγώ δεν το έψαξα. Είναι δυνατόν να κυκλοφορεί σήμερα λάπτοπ που να μην μπορεί να συνδεθεί με βιντεοκάμερα και μάλιστα Sony? -----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 01 : 12 : 16----- Οπότε; Καμιά προτεινόμενη λύση; Εδω η apple εβγαλε τη συγκεκριμενη θυρα απο τα απλα macbook ενω παλια την ειχαν (ωθηση να αγοραζουν τα pro?), οταν μαλιστα ειναι προτυπο της Apple? Και παλι το προβλημα σου δεν εχει σχεση με τη sony ουτε με τις βιντεοκαμερες αλλα το minidv και το προτυπο ΙΕΕΕ 1394 (firewire, η sony αποκαλει τη συνδεση i-link) Μη ριχνεις το προβλημα στην acer εχει και laptop με firewire, ειναι δυνατον να αγοραζει σημερα καποιος με τοση πληροφορηση διαθεσιμη λαθος προιον? (χιουμορ κανω, λαθη γινονται )
toxotis70 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 An exei pcmcia ή express card , μπορεις να παρεις κατι τετοιο... http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=9580&cat=16 Μην πανικοβαλλεσαι, παντα υπαρχουν λυσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.