Προς το περιεχόμενο

καλυτερη καρτα των 400ευρω

sam_@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας...ενα φιλαρακι δια8ετει 400 γιουρα για καρτα γραφικων και ειναι αναμεσα σε 4870χ2,GTX280 και 9800GX2...8α αγορασει αμεσα καποια καρτα,δν 8α περιμενει να βγουν καινουργιες...τι του προτεινεται σε αυτα τα λεφτα που δια8ετει? (δωστε και links αν 8ελετε...) κυριως 8ελει τα λεφτα του να πιασουν τοπο...οποτε προτινετε με αυτα τα λεφτα το καλυτερο! ;)

Δημοσ.

περιμενε ρε φιλεεε!!! αδικα λεφτα θα δωσεις καλα στα λεει το παιδι περιμενε την 285GTX

αν και ειμαι παιδι της ατι παρε για τωρα μια gtx280oc h 4870x2 της asus και οι δυο ειναι δυνατες δικια σου επιλογη..

εγω με τοσα λεφτα θα περνα ενα MB cpu και ram γτ με χ3 amd δεν το βλεπω να κανει δουλεια με καρτα 400μπαλακια

• Super Moderators
Δημοσ.

ας πάρει μια 4870 512mb/1024mb και ας αφήσει τις μεγάλες...

έτσι και αλλίως με αυτό το σύστημα δεν πρόκειται να τις εκμεταλεύεται στο έπακρο...

Δημοσ.

Σωστος δεν υπαρχει λογος να παρει μια high end καρτα!!

ας παρει ενα MB RAM CPU (Q8400 h Q6600 με καποιο mb και μνημες 1600)

-----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 11 : 12 : 20-----

ΤhReSh εγω ακομα δεν πειρα αλλη περιμενω τις επομενες που θα ερθουν εσυ ποια εχεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει mb/cpu...αλλά σίγουρα δεν αξίζει να δώσει 400 euro για κάρτα γραφικών άσε που δεν νομίζω να έχει 24αρι και πάνω monitor...

9800GTX+ έχω και μάλλον θα περιμένω για DX11 κάρτες...

Δημοσ.

20αρα εχει...εγω 8α του πω να παρει μια 4870 512mb και τα υπολοιπα λεφτα του να κρατισει για εναν cpu...σωστος?

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο αξίζει η μελλοντική αλλαγή cpu απ τη στιγμή που χει τριπύρηνο στα 2.3 και το καλύτερο που μπορεί να βάλει είναι τετραπύρηνος στα 2.6. Αν έπαιρνε phenom II, θ άλλαζε.

Για την κάρτα, σίγουρα πιο ισορροπημένη επιλογή αυτή που αναφέρεις.

Δημοσ.

θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά. μια 4870 1024mb θα είναι μια χαρά..

αν και ίσως ήταν καλύτερα να γύρναγε σε λύση intel με αυτά τα χρήματα..

[offtopic]

πολλά χρήματα για κάρτα γραφικών τελευταία φορά είχα δώσει όταν πήρα μια ASUS 7800GTX όταν είχαν πρωτοβγεί αυτές.. την καταευχαριστήθηκα αλλά μέχρι εκεί. δεν τα ξαναδίνω με τόσες καλές λύσεις και σε φοβερές τιμές..

[/offtopic]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...