Προς το περιεχόμενο

Το προβλημα για δυνατους λυτες

vagelas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα χρονια πολλα και καλλη χρονια σε ολους

Το προβλημα μου λοιπον εχω εν acer aspire 5600 και προχτες δεν δουλευαι ουτε το ποντικι ουτε το πληκτρολογιο κολαγαι απεριοριστα και γενικα αχρηστο το laptop κατεφυγα σε format και παλι μου κολαει προσπαθουσα να το κλεισω τιποτα ουτε χειροκινητα κανονικα σε 10 δευτερα επρεπε να κλεισει αλλα παλι τιποτα το εβγαλα απο την πριζα τελειωσαι η μπαταρια και τωρα που το ανοιξα φαινοντε ολα ο.κ και uptade kai ολα καλλα μπορητε να μου πητε τι εγιναι

Δημοσ.
Παιδια καλημερα χρονια πολλα και καλλη χρονια σε ολους

Το προβλημα μου λοιπον εχω εν acer aspire 5600 και προχτες δεν δουλευαι ουτε το ποντικι ουτε το πληκτρολογιο κολαγαι απεριοριστα και γενικα αχρηστο το laptop κατεφυγα σε format και παλι μου κολαει προσπαθουσα να το κλεισω τιποτα ουτε χειροκινητα κανονικα σε 10 δευτερα επρεπε να κλεισει αλλα παλι τιποτα το εβγαλα απο την πριζα τελειωσαι η μπαταρια και τωρα που το ανοιξα φαινοντε ολα ο.κ και uptade kai ολα καλλα μπορητε να μου πητε τι εγιναι

παιδια ακουστε πηρα τηλεφωνο το servis και μου ηπαν να δουλεψω το laptop μονο με ρευμα γιατι οταν η μπαταρια τα πεζει μπλοκαρη μου ηπαν το συστημα το εκανα και ολα καλα το προβλημα μου τωρα ειναι μεχρι να παρω μπαταρια μην εχω καμια διακοπη ρευματος τη που*********σα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...