jason_rethymno Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Εδω και μερικές μέρες έχω μια καούρα στο συκώτι ή στο πνεύμονα μεριά. Τι μου συμβουλεύετε να κάνω για να μου περάσει; Ευχαριστώ
nurse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Κάτω από την ξιφοειδή απόφυση; Έχεις λόξιγκα που σε καίει; κάτω από το λαρύγγι; Το παθαίνεις μετά από γεύμα; Τι χρώμα έχουν τα κόπρανα σου; (μη γελάσεις είναι σημαντικό) Είσαι στεναχωρημένος - αγχωμένος; Έφαγες πολύ; Δεν μπορείς να δίνεις λύσεις έτσι απλά. Μπορείς να καλύψεις με μία συμπτωματική λύση το πραγματικό πρόβλημα.
jason_rethymno Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δε ξέρω τι είναι ξιφοειδή απόφυση. Όχι δεν έχω λόξιγκα που με καίει, ούτε κάτω απο το λαρύγγι. Και όχι μετά απο γεύμα μου περνάει. Δεν έχω κοιτάξει τι χρώμα είναι.Θα σου πώ την επόμενη φορά που θα ενεργήσω.
nurse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Βασικά δοκίμασε να πιείς λίγο δροσερό νερό και να μην είσαι τελείως ξαπλωμένος, ούτε καθιστός - μαζεμένος. Μην δοκιμάσεις να πιείς σόδες, αεριούχα ποτά, ασπιρίνες δεν βοηθάνε, το αντίθετο. Εάν τα κόπρανά σου είναι μαύρα (μαύρα όχι σκούρα καφέ) οπωσδήποτε στο γιατρό. (γαστρεντερολόγο). Εάν επιμένει η καούρα στο γιατρό. Και σου στέλνω ένα pm για κάτι ακόμη. Εάν δεν είσαι καλά και αισθάνεσαι ατονία στο γιατρό, υπάρχουν τα επείγοντα σε κάθε νοσοκομείο. Εκεί πας για οποιοδήποτε πρόβλημά όσο μικρό ή μεγάλο είναι. Ενημέρωσε για τη κατάστασή σου.
lef50 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Πιες ενα αφεψημα μεντας ! Οδηγιες>Σε καυτο νερο βαζουμε μεντα(χυμα η φακελακι)για 10-15 λεπτα σουρωνουμε σερβιρουμε. Περαστικα!
Tuko Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Πήγαινε στο γιατρό άμεσα και ετοιμάσου για διαιτούλες
Κomos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 aludrox βοηθανε παντα επισης μελι με ψιχουλα απο ψωμι ΝΑΙ καλα ακουσατε (συνταγη της γιαγιας) οπως και να εχει αν το παθαινεις συχνα μια επισκεψη σε γιατρο κρινεται επιτακτικη
Tzimmys Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Το πέρασα πρόσφτα και νομίζω το πιάσαμε καλά. Πήρα το gaviscon και τελικά κάνει δουλειά. Και από λίγο που διάβασα στο internet είναι καλό φιατί είναι άμεσο, κάνει για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων και τελευταίο και βασικότατο, δεν επιρεάζει το ph του στομαχιού.
jason_rethymno Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
nurse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 πχείς=πιείς...Σόρυ αλλά δεν άντεξα... Ουπς, πρωί πρωί τι κάνω. Ευχαριστώ Gabriel
e_lena Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 σιροπι simeco! με το που το πιεις εξαφανιζεται αμεσως η καουρα!
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 για γαστροοισοφαγικη παλινδρόμηση δε πωτησαμε καθως κ για μελαινα κοπρανα
jason_rethymno Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Τώρα που το ξανακοίταξα ο πόνος δεν είναι στο στομάχι αλλά κάπου στο συκώτι ή στο πνεύμονα.
gf030 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Παιδια ολα αυτα, simeco κλπ αφορουν την καουρα στο στομαχι-οισοφαγο και οχι σε σηκωτι πνευμονες... @jason_rethymno νομιζω πως το καλυτερο θα ηταν να πας σε ενα γιατρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.