Προς το περιεχόμενο

gf 9800gtx+ 512ram η ati 4870 512 ram η καλυτερα με 1gb

BILL5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια και χρονια πολλα! θα ηθελα να με βοηθησεται σε αυτο το δυλημα που λεει ο τιτλος για να βαλω μια απο αυτες στο συστημα της υπογραφης ευχαριστω και περιμενω + και τροφοδοτικο για να την συκωση μαζι με τους 3 sata που εχω και τα 4 ανεμιστηρακια ευχαριστω και περιμενω της προτασεις σας.

Δημοσ.
η 9800GTX+ είναι ισάξια της 4850...

Μονο που η 4850 ειναι κατα πολυ πιο φθηνη και αυτο ειναι ακομα ενα πλεονεκτημα

Δημοσ.

Οτι πληρωνεις παιρνεις. Αν θες το γρηγοροτερο πληρωνεις περισσοτερο.

Δημοσ.
Η 9800GTX+ ειναι πιο γρηγορη απο την 4850, τις εχω και τις δυο.

Ειναι ομως πιο αργη απο την 4870 οντως.

Oι διαφορες ειναι ελαχιστες...Και απο παιχνιδι σε παιχνιδι ειναι διαφορετικες.

Και με την διαφορα τιμης σαφως προτεινετε η 4850.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά έχει αρκετά χειρότερο σύστημα ψύξης...που είναι μειονέκτημα

Δημοσ.
Oι διαφορες ειναι ελαχιστες...Και απο παιχνιδι σε παιχνιδι ειναι διαφορετικες.

Και με την διαφορα τιμης σαφως προτεινετε η 4850.

Δεν θα τις ελεγα ελαχιστες αλλα σχετικα ειναι αυτα.

Η 4850 Sonic που εχω με την Leadtek 9800GTX+ εχουν απο 5 μεχρι 15fps διαφορα σε παιχνιδια οπως το COD4 και COD5.

Δημοσ.

Η Toxic ειναι Overclocked και οχι σε μαμα ρολογια.....Υπολογισε το Overclock που παιρνει η 9800GTX+ στην εξισωση και θα δεις πως πανευκολα θα βγαινει πιο ψηλα.

Συν οτι το τεστ ηταν τον Αυγουστο και δλδ 2 Driver Versions πισω για την ΑΤΙ και 4 για την Nvidia.

• Super Moderators
Δημοσ.
Η 9800 ειναι αναμεσα στις 4850 και 4870 πολυ πιο κοντα βεβαια στην 4850.Και σε καμια περιπτωση δε συμφερει να την παρεις.Η θα παρεις την 4850 με πολυ λογικη τιμη η αν τα δωσεις πας σε 4870.Δεν ειναι τυχαιο που πολλοι πηραν 9800 το μετανιωσαν και τις πουλανε...

παραπληροφόρηση FTW...

http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4850_Toxic

εδω ενα καλο review για την καρτα που σου πρωτινω.

για δες..........

αρκετά παλιό review (άρα όχι Latest Drivers) και όπως είπε ο Vagabond με την κάρτα της ΑΤΙ o/ced...

Δημοσ.

το ξερω οτι τα 77.50 ειναι μια διαφορα σημαντικη αλα για πεστε μου ποσο θα μου κοψει η pci-e σε ταχυτητα 4850 η στην 4870 που εχω γιατι δεν ειναι η 2.0 ειναι η απλη καλυτερα να παρω με 1gb ram η τα 512 ειναι αρκετα. ευχαριστω!

Δημοσ.
το ξερω οτι τα 77.50 ειναι μια διαφορα σημαντικη αλα για πεστε μου ποσο θα μου κοψει η pci-e σε ταχυτητα 4850 η στην 4870 που εχω γιατι δεν ειναι η 2.0 ειναι η απλη καλυτερα να παρω με 1gb ram η τα 512 ειναι αρκετα. ευχαριστω!

πόσο θα σου κόψει???0,0000000000000005% περίπου..:lol:..κοινώς δε θα δεις διαφορές λόγω pcie και pcie2....μετά δε καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς όπως τα γράφεις:shock:!την 7900 δεν έχεις ή την 4870???μάλλον(υποθέτω) θες να πάρεις μια απο τις 2 ati...πες μας σε τι ανάλυση παίζεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...