panosxry Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας!! Κάνω 3 χρόνια κλασσική κιθάρα και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αγοράσω και μια ηλεκτρική που πάντα ήθελα!! Το πρόβλημά μου είναι ποια. Το ψάχνω για αρκετό καιρό το θέμα αλλά δεν εχώ καταλήξει κάπου. Μη πω πιο πολύ μπερδεύτικα Ξέρω ότι δεν υπάρχει κιθάρα που να μπορεί να παίζει καλά όλα τα είδη τραγουδιών και εδώ είναι όλο το ζήτημα : Ποιά κιθάρα μου ταιριάζει? Κατ` αρχάς, θα ήθελα να πω ότι διαθέτω γύρω στα 1000 ευρώ (για κιθάρα μόνο) οπότε καταλαβαίνετε οτί ψάχνω για σοβαρό μοντέλο. Όσο για την μουσική που ακούω, επείδη ακούω πολλά είδη δηλ. rock, heavy metal αλλά και μπαλλάντες τύπου Eric Clapton νομίζω είναι προτιμότερο να σας γράψω καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Beatles, Rolling Stones, Queen Deep Purple, Iron Maiden, Metallica, Led Zeppelin Black Sabbath, AC/DC, Ozzy Osbourne Eric Clapton Σημείωση: Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για blues. Αντίθετα, ο ήχος των "Maiden" και των "Metallica" μ` αρέσει πολύ!! Ευχαριστώ..
panosxry Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ok.. θα μπορούσατε να γράφετε λίγα λόγια για τις κιθάρες που προτείνετε διότι με σκέτη την ονομασία δεν πρόκειται να βγει άκρη Α.. και άμα χρειάζεται να με ρωτήσετε κάτι go on
Wintermute23 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εγω θα σου πω να πας στο portal.kithara.gr που είναι forum ειδικά για μουσική και έχει έτοιμα θέματα για αγορές ανάλογα το ποσό που διαθέτεις και αν δεν καλύπτεσαι ρωτάς κιόλας.
blashyrkh+ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Jackson King V .Βρωμια στο επακρο..Και εγω αυτην εχω.Μπορεις να παιξεις σχεδον τα παντα αν και ειναι προσανατολισμενος ο ηχος της σε μεταλ και πανω(σε βαρυτητα).Η τιμη της ξεκινα απο 580 ευρω και ανεβαινει αποτομα μετα για τα επομενα μοντελα!Ποιοτητα ηχου ,επιθετικη εμφανιση,εργονομια,προσιτη σχετικα τιμη.θα σε αποζημιωσει ακομα και για πρωτη κιθαρα,φυσικα οσο περναει ο καιρος θα καταλαβαινεις πιο πολυ την αξια της. δες την κιολας > http://www.kagmakis.com/details1.php?thepid=464&thecid=&thec2id=&open=
nikoskon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 blashyrkh+ προτείνεις μια κιθάρα με ελλειπή μάζα σώματος; Και η συγκεκριμένη είναι προσανατολισμένη για metal και ηχητικά και εμφανισιακά. Δε νομίζω να μπορείς να παίξεις τα πάντα. Τέσπα. Να είμαστε λίγο προσεχτικοί πριν προτείνουμε κάτι, ειδικά σε έναν αρχάριο. Επίσης μπορεί να υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που αγοράσαμε εμείς... Ορίστε και η Fatstrat από Καγμάκη: http://www.kagmakis.com/details1.php?thepid=120&thecid=1&thec2id=11&open=1
panosxry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 H fender γενικά αξίζει σαν κιθάρα?? Είναι καλή για rock και heavy metal? Βασικά, είναι κατασκευασμένη για rock και heavy metal? Σε σύγκριση με την les paul για παράδειγμα ποια πιστεύετε ότι έχει περισσότερα να προσφέρει?
paranoid_gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 συμφωνω για τις fender,αλλα δεν ξερω εγω προτιμω τις gibson les paul!!!
-WISE- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 ψιλοασχετο αλλα θα τιμιθει με γκραμυ ο ιδρυτης της φεντερ.(που ειναι μισος ελληνας) συνεχιστε παρακαλω..
thanocaster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Fender Baja Telecaster Fender Stratocaster USA Gibson Les Paul Τα τρία κλασσικότερα όργανα. Αυτό που θα σου προτείνω είναι ότι τελικά σε όποια κιθάρα και να καταλήξεις να πας να την πάρεις από το μαγαζί μόνο αφού παίξεις με το συγκεκριμένο όργανο που θα πάρεις. Οι κιθάρες, ακόμα και δυο φαινομενικά ολόιδια όργανα έχουν διαφορές μεταξύ τους ασχέτως τιμής. Πέρνα και μια βόλτα από το noiz, αφού εκεί τα παιδιά θα σου εξηγήσουν λεπτομερέστατα το κάθε όργανο και θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ να αποφασίσεις το κατάλληλο όργανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.