Προς το περιεχόμενο

Γιατί κλείδωσε ;

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι η πρώτη φορά που μου κλειδώνει topik και δεν ξέρω γιατί.

Υποπτεύομαι ότι σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται πολιτικά θέματα στο forum.

Στο χώρο του μπλα μπλά μάλιστα υπάρχουν θέματα που σχολιάζονται έντονα λαοί και θρησκείες και δεν είδα αντίστοιχη αντιμετώπιση.

Αρχική μου κίνηση ήταν να ρωτήσω τον διαχειριστή με pm αλλά δεν είχα απάντηση ακόμη.

Μην ληφθεί ως παράπονο αλλά ως την ανάγκη μου για μια διευκρινιστική απάντηση.

Το θέμα του topik είναι "Ανθελληνισμός με τα όλα του"

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=293630

Σκοπός μου ήταν να κριτικάρω την παραποίηση της ιστορίας, γιατί τα links που έχω στο topik βγαίνουν πολύ ψηλά στα αποτελέσματα αναζητήσεων μου, με λέξεις κλειδιά όπως αρχαία Περσία, αρχαία Μακεδονια κ.λ.π., όταν προσπάθησα μαζί με τον ανιψιό μου να βρω υλικό για μια εργασία του.

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει για την αποφυγή παρόμοιων λαθών στο μέλλον.

Ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από τους Όρους Χρήσης του forum:

4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.

Επικοινώνησε με τον αρμόδιο συντονιστή και περίμενε.

Αν δεν σου έχει απαντήσει σημαίνει ότι πιθανότατα δεν έχει δει το μήνυμά σου. Δεν είμαστε όλη την ώρα πάνω από τον υπολογιστή μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...