@topos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Γεια και απο μενα παιδια και καλη χρονια.Εχω ενα notebook TurboX με celleron 1.73GHz ,μητρικη VIA P4M900 και μνήμη 2GB.Επειδη θέλω να αλλάξω τον επεξεργαστη μου είπαν απο Πλαισιο και επιβεβαιωθηκε και εδω μεσα οτι μπορει να παρει τον Intel core 2 duo T5900 ο οποιος ομως εχει 170 ευρώ. Θελω να μου πειτε ,καιδεδομενου οτι η μνημη δεν μπορει να ανaβαθμιστει περαιτερω,αν αξιζει να δωσω αυτα τα λεφτα.Θα δω διαφορες γενικα στον υπολογιστη? Sorry Αλλα δεν ειμαι και ο πιο σχετικος... Εαν ειναι καινουργιο μηχανημα και δεν σκοπευεις να το αλλαξεις ισως να αξιζει,θα δεις αρκετη διαφορα... Βεβαια μπορεις να το πουλησεις ~200-250 ευρω και να αγορασεις κατι που εχει εξαρχης διπλοπυρηνο με ~400-450 ευρω. Μια ετσι μια αλλιως θα σου βγει.
MaXsto Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Εαν ειναι καινουργιο μηχανημα και δεν σκοπευεις να το αλλαξεις ισως να αξιζει,θα δεις αρκετη διαφορα...Βεβαια μπορεις να το πουλησεις ~200-250 ευρω και να αγορασεις κατι που εχει εξαρχης διπλοπυρηνο με ~400-450 ευρω. Μια ετσι μια αλλιως θα σου βγει. Ειναι 10 μηνών και δεν σκοπευω να τον αλλάξω αμεσα.... Ετσι θελω να πιστευω και εγω..οτι δεν θα πανε για πεταμα τα χρηματα. Ευχαριστώ.!!
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 η περίμενε να βρεις από καμιά αγγελία κανένα επεξεργαστή δεν χρειάζεται να πάρεις καινούργιο,μα και στο πλαίσιο παίζει να σου βάλουν και μεταχειρισμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.