Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή επεξεργαστή

Theos_Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,καλη χρονια να εχουμε!οπως αναγραφω και στον τιτλο θα ηθελα να αλλαξω τον επεξεργαστη (στην υπογραφη το γραφω)και θα ηθελα να μου προτεινετε οτι πιστευετε καλυτερο,μεχρι 150ευρο.ευχαριστω...και μια ψυχτρα παρακαλω για αυτο που θα προτεινετε :)

Δημοσ.

Βασικά, η μητρική σου δεν υποστηρίζει καν phenom, οπότε αν ήθελα να κάνω αναβάθμιση, θα τα άλλαζα και τα 2 μαζί.

Με το budget σου, μια καλή πρόταση (δυστυχώς, με τον περιορισμό του SLI που χρησιμοποιείς) θα ήταν η εξής:

ASROCK K10N750SLI-110DB

AMD CPU HD8750WCGHBOX PHENOM TRIPLE AM2+

Στα 160euro σύνολο.

Η πικρή αλήθεια όμως, είναι πως κάτι τέτοιο δεν σε συμφέρει man. Για ποιό λόγο θέλεις να αλλάξεις επεξεργαστή?

Δημοσ.

θα παιρνει και AM3 ??

-----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 01 : 14 : 57-----

και βασικα αξιζει να την κανω αυτη την αλλαγη?(με αυτα που εχω τωρα δεν εχω κανενα προβλημα σε κανενα game,απλα θελω να τα αλλαξω για καλητερα σιγα σιγα και νεοτερα πραγματα.

Δημοσ.

Αφού δεν έχεις κανένα πρόβλημα, όπως λες, θα λεγα να μην αλλάξεις τίποτα. Πόσο παραπάνω πληρώνοντας για να βάλεις κάτι που χει λίγο καλύτερες επιδόσεις.

Δημοσ.

μαλιστα...θα ηθελα να ακουσω και αλλες προτασεις αν εχετε...ευχαριστω και παλι και θα σκεφτω αυτο που λες antol..(φαινετε παραξενο που δεν εχω κανενα προβλημα με αυτα που εχει το pc?)

dante sorry ξεχασα να σου απαντησω,οτι απλα θελω να τον αλλαξω για κατι καλητερο..και αργοτερα που θα βαλω υγροψυξη να αξιζει ο επεξεργαστης που θα την εχει

Δημοσ.
Αφού δεν έχεις κανένα πρόβλημα, όπως λες, θα λεγα να μην αλλάξεις τίποτα. Πόσο παραπάνω πληρώνοντας για να βάλεις κάτι που χει λίγο καλύτερες επιδόσεις.

^^^Τhis. Είναι περίεργη αναβάθμιση, καθώς θέλεις να αλλάξεις και mobo, η διαφορά στην απόδοση (ειδικά σε games) θα είναι αμελητέα, και το sli σε περιορίζει ακόμα περισσότερο. Imo περίμενε τις AM3 μητρικές, και πήγαινε σε 8-9 μήνες σε αναβάθμιση mobo-cpu-gpu-memory.

Δημοσ.

Νομιζω θα συμφωνισω και γω σε αυτο που λετε...τζαμπα χρηματα...για υδροψυξη σε αυτα που γραφω στην υπογραφη μου μπορειτε να προτεινετε κατι?αξιζει να μπει ?θα μπορω να την χρησειμοποιησω και μεθαυριο σε ΑΜ3?Συγνωμη αν σας επριξα με τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν ειμαι καθολου σχετικος με υδροψυξ...(και ειμαι και τεχνικοσ Η/Υ...)

Δημοσ.
(και ειμαι και τεχνικοσ Η/Υ...)

Δεν το πιανω οταν ποσταρει καποιος και λεει οτι ειναι ευχαρηστημενος καποιος με το pc αλλα παραλληλα θελει να το αλλαξει...?

Συγνωμη αδερφε,αλλα δεν παιζει να σαι τεχνικος και να εχεις τετοιες ερωτησεις

Δημοσ.

Γεια σας...θελω να αλλαξω τον επεξεργαστη και δεν ξερω αν ειναι συμβατος με την μητρικη μου...ο επεξεργαστης που ενδιαφερομαι ειναι ο AMD ATHLON 64 X2 6000+ 3.00GZ AM2 BOX (μπορειτε να τον δειτε εδω-> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559558

Η μητρικη μου ειναι ASUS K8V-X SE..

Θελω να κανω αυτη την αλλαγη γιατι εχω μεγαλο προβλημα 1) με τα games (ειναι υπερβολικα αργος και μου εχει σπασει τα νευρα), 2) δεν μπορω να τρεξω πανω απο δυο τρια προγραμματα (κολλαει επισεις υπερβολικα παρ'ολο που εχω 2χ1 gb ram κ δουλευει στα 55 με 60 % και ο cpu στο ΤΕΡΜΑ!! κ 3) ειναι καιρος για μια αλλαγη, ειναι 4 χρονων πλεον και η τεχνολογια παει μπροστα οχι πισω..

Ο επεργαστης ποθ εχω τωρα ειναι AMD Sempron Processor 2800+ 1.6 Ghz και ο τυπος συστηματος μου ειναι λειτουργικο συστημα 32- bit..

Σας παρακαλω αν ειναι ευκολο να μου απαντησει καποιος και αν εχετε καποια διαφορετικη προταση ας μου πει..διαθετω μεχρι και 115.00 ευρω..

Ευχαριστω...

• Super Moderators
Δημοσ.
Γεια σας...θελω να αλλαξω τον επεξεργαστη και δεν ξερω αν ειναι συμβατος με την μητρικη μου...ο επεξεργαστης που ενδιαφερομαι ειναι ο AMD ATHLON 64 X2 6000+ 3.00GZ AM2 BOX (μπορειτε να τον δειτε εδω-> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559558

Η μητρικη μου ειναι ASUS K8V-X SE..

Σας παρακαλω αν ειναι ευκολο να μου απαντησει καποιος και αν εχετε καποια διαφορετικη προταση ας μου πει..διαθετω μεχρι και 115.00 ευρω..

Ευχαριστω...

η μητρική σου είναι socket 754 και ο επεξεργαστής που θες να βάλεις είναι socket AM2...όπως καταλαβαίνεις δεν είναι συμβατός...

άρα πρέπει να αλλάξεις μητρική, ram, κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό για να αναβαθμίσεις τον επεξεργαστή...

το να βρεις καινούριο επεξεργαστή για socket 754 είναι κάπως δύσκολο έως απίθανο και μεταχειρσμένο δεν αξίζει άσε που είναι και πάλι δύσκολο...

Δημοσ.

Aυτός δεν είχε 75?Έλεγα να περιμένω μέχρι μέσα Γενάρη όπου περιμέναμε μια μείωση των τιμών και αυτές αυξάνονται!:eek:

Δημοσ.

Γεια και απο μενα παιδια και καλη χρονια.

Εχω ενα notebook TurboX με celleron 1.73GHz ,μητρικη VIA P4M900 και μνήμη 2GB.Επειδη θέλω να αλλάξω τον επεξεργαστη μου είπαν απο Πλαισιο και επιβεβαιωθηκε και εδω μεσα οτι μπορει να παρει τον Intel core 2 duo T5900 ο οποιος ομως εχει 170 ευρώ.

Θελω να μου πειτε ,καιδεδομενου οτι η μνημη δεν μπορει να ανaβαθμιστει περαιτερω,αν αξιζει να δωσω αυτα τα λεφτα.Θα δω διαφορες γενικα στον υπολογιστη?

Sorry Αλλα δεν ειμαι και ο πιο σχετικος...:-)

Δημοσ.
Νομιζω θα συμφωνισω και γω σε αυτο που λετε...τζαμπα χρηματα...για υδροψυξη σε αυτα που γραφω στην υπογραφη μου μπορειτε να προτεινετε κατι?αξιζει να μπει ?θα μπορω να την χρησειμοποιησω και μεθαυριο σε ΑΜ3?Συγνωμη αν σας επριξα με τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν ειμαι καθολου σχετικος με υδροψυξ...(και ειμαι και τεχνικοσ Η/Υ...)

το ΑΜ3 εχει το ιδιο mounting με ΑΜ2 οποτε ναι. Δεν νομιζω οτι αξιζει να βαλεις υδροψηξη γενικα εκτος και αν θελεις να κανεις OC με πολυ ψηλες τασεις και να δωσεις και τα λεφτα να παρεισ κaτι καλο και οχι Thermaltake μλκσ. Xigmatek HDT-S1283 για ψυκτρα αν χωραει στο κουτι.

-----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 01 : 23 : 13-----

Γεια και απο μενα παιδια και καλη χρονια.

Εχω ενα notebook TurboX με celleron 1.73GHz ,μητρικη VIA P4M900 και μνήμη 2GB.Επειδη θέλω να αλλάξω τον επεξεργαστη μου είπαν απο Πλαισιο και επιβεβαιωθηκε και εδω μεσα οτι μπορει να παρει τον Intel core 2 duo T5900 ο οποιος ομως εχει 170 ευρώ.

Θελω να μου πειτε ,καιδεδομενου οτι η μνημη δεν μπορει να ανaβαθμιστει περαιτερω,αν αξιζει να δωσω αυτα τα λεφτα.Θα δω διαφορες γενικα στον υπολογιστη?

Sorry Αλλα δεν ειμαι και ο πιο σχετικος...:-)

Σε ποιες εφαρμογες σε ενδιαφερει? Αν τρεχεισ XP ta 2GB περισσευουν κιολας
Δημοσ.
το ΑΜ3 εχει το ιδιο mounting με ΑΜ2 οποτε ναι. Δεν νομιζω οτι αξιζει να βαλεις υδροψηξη γενικα εκτος και αν θελεις να κανεις OC με πολυ ψηλες τασεις και να δωσεις και τα λεφτα να παρεισ κaτι καλο και οχι Thermaltake μλκσ. Xigmatek HDT-S1283 για ψυκτρα αν χωραει στο κουτι.

-----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 01 : 23 : 13-----

Σε ποιες εφαρμογες σε ενδιαφερει? Αν τρεχεισ XP ta 2GB περισσευουν κιολας

Τρεχω τα vista basic.

Βασικα αυτα που κανω περισσοτερο ειναι downloading μεγαλων αρχειων ,προβολη ταινιων,και λιγο επεξεργασια φωτο...

Τα υπολοιπα για την "δουλεια" ειναι "πταισματα".....πχ word και excel....:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...