Poison6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Στο τσακ είμαι να πετάξω το pc έξω από το παράθυρο.. Εδώ και μέρες κάνει επανεκκινήσεις σε ανύποπτο χρόνο.. έχω ελέγξει τα πάντα.. με φορμάτ απέκλεισα την πιθανότητα ιού, με τεστ στις μνήμες απέκλεισα την πιθανότητα χαλασμένων μνημών, μεταφορά σε άλλο κουτί μήπως και δεν πάταγε καλά η μητρική και βραχυκύκλωνε + έλεγχο θερμοκρασιών συνεχίζει αυτό ακάθεκτο.(το τροφοδοτικό είναι καινούργιο 3 μηνών) όταν επιστρέφει από restart δεν εμφανίζει το μενού safe-mode είναι σαν να ανοίγει μετά από κανονικό τερματισμό. τώρα τελευταία όταν κάνω μεταφορά αρχείων από ένα σκληρό στον άλλο κάνει πάντα επανεκκίνηση. Σας έχει τύχει ποτέ?(δεν σας το εύχομαι..)Τα έχει τινάξει η μητρική?Τι μπορεί να φταίει?
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 κατσε λίγο, εκανες φορματ και ξαναεβαλες τα windows απο την αρχή? Και συνεχίζει? Εν πάση περίπτωση μήπως δεν δινει καλη τροφοδοσια ρευματος το τροφοδοτικό (τι να πω...) Μήπως εχει φθαρεί ο σκληρός?
pmichal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Τσέκαρε ότι έχεις βάλεις στο bios τις σωστές ρυθμίσεις για το ρεύμα που παίρνουν οι μνήμες... Ε.. μετά πάει τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών... και αν είσαι άτυχος μητρική...
Poison6 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 πήγα να κάνω εγκατάσταση τα windows vista και έκανε επανεκκίνηση πάνω στην εγκατάσταση..Έτσι στράφηκα στα xp όπου εγκαταστάθηκαν κανονικά αλλά παρόλα αυτά συνεχιζόντουσαν οι επανεκκινήσεις.. τώρα με το πρόβλημα μεταφοράς αρχείων δεν μπορώ να ελευθερώσω άλλο δίσκο να δοκιμάσω ξανά.. για το αν δουλεύει το τροφοδοτικό καλά πως μπορώ να το ελέγξω μέσω software ? αν και δεν νομίζω να φταίει γιατί δούλευει μια χαρά για κανα 2μηνο τώρα.. εδιτ: πάω να βάλω τα default στο bios για σιγουριά.. εδιτ2: συνεχίζει τις επανεκκινήσεις..
varemarious Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Αν μπορείς και έχεις την δυνατότητα πάρε ένα αδειο δίσκο κάνε εκεί μεσα εγκατάσταση τα xp και δες αν όλα τρέχουν οκ. έτσι ώστε να αποκλείσουμε αν είναι σκληρός ή λειτουργικό. Δες αν όλα τα καλώδια πατάνε κανονικά . Το τροφοδοτικό σου σίγουρα λειτουργει σωστά ; άσχετα που είναι καινούργιο αν είσαι άτυχος δεν παίζει ρόλο .
Trelloneritis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω. Τελικά έφταιγε ενα DIMM της RAM. Δοκίμασες τις μνήμες σου μια μια?
Technology fan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Εγώ στη θέση σου θα έβγαζα και θα ξανάβαζα τις μνήμες στη μητρική
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Εγω στη θεση σου θα τα επαιρνα ολα εκτος απο κουτί και DVD Writer και θα τα πεταγα απο το παραθυρο -υστερα θα αγοραζα καινουργια. Ετσι οπως το παρουσιαζεις η ευθυνη για το πρόβλημα μπορει να πέσει σε κάθε εξάρτημα πλην του κουτιου και το DVD Writer ( αν και για το τελευταιο δεν θα κοβα κια το λαιμο μου, που ξερεις)
thanasis00 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ριχα και εγω παρομοιο προβλημα... στο μονο που κατεληξα ηταν η καρτα γραφικων που δεν ειχε καλη τροφοδοσια ( αγνωστης μαρκας τροφοδοτικο αυτα κανει..) και η μια μνημη... μολις τα αλλαξα το pc δουλευει μια χαρα...
yannis18 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ακούγεται για πρόβλημα τροφοδοτικού, δοκίμασε να δανειστείς κάποιο άλλο για δοκιμή. Επίσης, αφήσε στον Η/Υ μόνο τα απαραίτητα.
Poison6 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 θα δοκιμάσω τις μνήμες μια-μια να δούμε μήπως φταίει κάποια συγκεκριμένη..(πάντως από memtest περάσαν κανονικά χωρίς errors) κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό επειδή άλλαξα πρόσφατα δεν τα είχα υπόψιν..απο βδομάδα θα δοκιμάσω τα παλιά για σιγουριά.. ότι πάει για αλλαγή η τριάδα cpu-mobo-μνήμες πάει.. αλλά θελω να το τρενάρω οσο το δυνατόν περισσότερο..
Tasos714 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Συνήθως, συνεχείς επανεκκινήσεις κάνει το BIOS.Μετά, οι μνήμες. Πριν το γενικό ψάξιμο, χρειάζεται έλεγχος για το αν "πατάνε" όλα σωστά.
stabill Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Για να μπω κι εγω στην κουβεντα, ειχα παθει μεγαλη "νιλα" πριν 2 περιπου χρονια και αφου το εκανα "φυλλο και φτερο" (και χαλασα και την m/b...) ανακαλυψα οτι εφταιγε το τελευταιο κομματι hardware που ειχα ελεγξει, οι μνημες... Οταν βγαλεις ακρη, που σου το ευχομαι, postαρε το να το δουμε, απο περιεργεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.