darkogoal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αποφασίζω να κάνω από την αρχή μια συναρμολόγηση ενός Η/Υ τώρα που ο μικρός είναι στην Πάτρα φοιτητής και με τα Χριστούγεννα λέω ευκαιρία είναι, ας πάρω τα μέρη του και ας το φτιάξω μετά την πρωτοχρονιά.Αφού ψάχνω με τις μέρες σε συνοικιακά μαγαζιά, μεγάλα ( πλαίσιο, multirama κλπ ) καταλήγω στο ότι το e-shop.gr έχει της καλύτερες τιμές. Περνάω από το μαγαζί στη Βουλιαγμένης, περίμενοντας στην ουρά 25 λεπτά στις 27 του μήνα μου εξήγησαν ότι δεν υπάρχει τίποτα και κατόπιν παραγγελίας 1-2 εργάσιμες για να τα πάρω και ότι θα ήταν καλύτερα να την κάνω τηλεφωνικώς την παραγγελία.Έτσι και έγινε, αφού πήρα στο τμήμα πωλήσεων και τα προιόντα δεν υπήρχαν στην Βουλιαγμένης κάνω την παραγγελία για να τα πάρω το αργότερο στις 29/12 και να περιμένω sms στο κινητό.Πάει 29, τίποτα και παίρνω τηλέφωνο να μάθω για την παραγγελία.Αφού μου σιγούρεψαν ότι θα τα πάρω στις 30, νυχτώνει και ακόμα κανένα μήνυμα.Πάω στο μαγαζί, δεν είχαν τίποτα γιατί ήταν στην αποθήκη μου είπαν και καλύτερα θα ήταν να τους καλέσω. Τους καλώ, μου είπαν να καλέσω αύριο το πρωί και θα τα πάρω το απόγευμα σίγουρα, ο υπαλληλάκος εκεί το προωθούσε κτλπ! Φτάνει το πρωϊ.Παίρνω, θα φύγει με το μεσημεριανό γιατί λόγω φόρτου εργασίας καθυστέρησε πολύ και δεν τα πήραν στο πρωίνό και τέτοιες δικαιολογίες και να πάρω στο τμήμα διακίνησης.Μια ώρα αναμονή με το ρολόι, συνομιλώ με μια γυναίκα και με διαβεβαιώνει ότι θα τα πάρω το αργότερο στις 6. Πάει 7, δεν έχω λάβει μήνυμα.Τους παίρνω στις 8...Ως δια μαγείας δεν είχε φύγει! Αφού λέει 1-2 εργάσιμες...Γιατί δεν τα φέρνουν? Μακρυά από το e-shop.Ακύρωσα την παραγγελία και ο μικρός φεύγει αύριο χωρίς Η/Υ. Μπορώ να κάνω κάτα κάποιον τρόπο καταγγελία;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 υπάρχουν δεν ξέρω και εγώ πόσα topics με παράπονα για το eshop... use the SEARCH Luke...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μπορώ να κάνω κάτα κάποιον τρόπο καταγγελία; get in line pal...
PCharon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Τί είδους καταγγελία να κάνεις... που δεν σου ήρθε το sms? Έδωσες προκαταβολή? Απλά είσαι ένας δυσαρεστημένος "παρά λίγο πελάτης". Προσωπική μου άποψη είναι πως κακώς περίμενες τελευταία στιγμή για να κάνεις μια τέτοια σύνθετη αγορά. Μέσα στο χαμό των γιορτών, κάτσε εσύ κι ευχήσου να υπάρχει απόθεμα και να εξυπηρετηθείς και γρήγορα... Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο που θα περίμενε κάποιος από μια μεγάλη επιχείρηση, να μην μπορεί να ανταποκριθεί στους πελάτες, αλλά δε συνέβη και κάποιο τρελό γεγονός κατά το πως το βλέπω προσωπικά τουλάχιστον. Άντε και καλή χρονιά, κάθε εμπόδιο για καλό. Υ.Γ. Αν επιμένεις, έχει και στην Πάτρα ι-σόπι και άλλα μαγαζιά, δε χάθηκε ο κόσμος δα.
gdp77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά προτιμώ να πηγαίνω και να τα αγοράζω επί τόπου και να ικανοποιώ την... αρρώστια μου άμεσα, έστω και αν πληρώνω 10-20 ευρώ παραπάνω. Η τακτική όταν κάτι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο να γράφουν τα καταστήματα χαμηλότερες τιμές είναι γνωστή. Ξέρουν ότι δε θα αγοράσεις από άλλον και το προτιμούν αυτό από το να έχουν μεγαλύτερο κέρδος. (καλύτερα μικρό κέρδος, παρά καθόλου).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά προτιμώ να πηγαίνω και να τα αγοράζω επί τόπου και να ικανοποιώ την... αρρώστια μου άμεσα, έστω και αν πληρώνω 10-20 ευρώ παραπάνω. στο eshop δεν πληρώνεις παραπάνω όταν πας να τα παραλάβεις εσύ... ίδιες τιμές έχουμε σε καταστήματα και internet...
gdp77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 στο eshop δεν πληρώνεις παραπάνω όταν πας να τα παραλάβεις εσύ... Απλά τις περισσότερες φορές δεν έχουν διαθεσιμότητα (υπάρχουν τα κομμάτια στην αποθήκη ή καθόλου). Τουλάχιστον αυτό έχει τύχει σε μένα αρκετές φορές.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω που ακριβώς μένετε αλλά εγώ εδώ Καβάλα αν πάω στα μαγαζιά και δεν βρω αυτό που θέλω και χρειαστεί να το παραγγείλω, είναι 1000% σίγουρο ότι το eshop θα μου το φέρει πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Παρακαλώ να προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις μας. Μπορούμε να εκφράζουμε δυσαρέσκεια, θυμό ή αγανάκτηση χωρίς να βρίζουμε. Ευχαριστώ.
random Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 απο τα συμφραζόμενα, υπουθέτω οτι πρώτη φορά παραγγέλνεις απο το συγκεκριμένο. (ή πιό ακραία, πρώτη φορά ψωνιζεις ξεχωριστά κομματια για να το στήσεις μόνος σου; .... γιατι αν ψωνίσεις αρκετά πράγματα με τη μία, θα δεις οτι το "1-2 μερες" γίνεται πανεύκολα "5-6" σε αρκετά online shops (.gr), όχι μόνο σε αυτό. όλο και κάτι θα λείπει ). σύν την εορταστικη περίοδο. Αφού ψάχνω με τις μέρες ...καταλήγω στο ότι το e-shop.gr έχει της καλύτερες τιμές. ειναι αυτο που λένε, "there is no free lunch". οι καλές τιμές έχουν αιτία: λιγο στοκ και συγκεντρωμένο στην κεντρική αποθήκη, και after sales που θυμίζει παλιό καλό σινεμά Μακρυά από το e-shop. αν θελεις τα πράγματα χτές, σήμερα ή αυριο, μακρυά. αν τα θες φτηνά, κοντά. συγνώμη για την αδιακρισία... ο "μικρός" ειναι φοιτητής; δεν μπορει να παραλάβει απο το Η-σοπ Πάτρας και να το συναρμολογήσει μόνος του; πόσο μικρός ειναι; @downunder : γράφει "ο μικρός φεύγει αύριο χωρίς Η/Υ" και υπεθεσα οτι λογω εορτών, κλειστη σχολή, ήρθε στο πατρικό και ήθελε να επιστρεψει σήμερα Πάτρα, με το νέο πισακι.
gdp77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 συγνώμη για την αδιακρισία... ο "μικρός" ειναι φοιτητής; δεν μπορει να παραλάβει απο το Η-σοπ Πάτρας και να το συναρμολογήσει μόνος του; πόσο μικρός ειναι; Δεν προκύπτει από όσα γράφει ότι ο υπολογιστής είναι για τον "μικρό". Απλά "τώρα που ο μικρός είναι Πάτρα", μάλλον έχει το χρόνο ο άνθρωπος να κάνει το μεράκι του...
darkogoal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ο Η/Υ προορίζεται για τον μικρό ( 22 ετών είναι, για εμάς είναι μικρός όπως και να το κάνουμε ) και είπα να τον συναρμολογήσω εγώ ώστε να τον έχει για να σερφάρει και να περνάει η ώρα του μιας και του αρέσει αλλά δεν ξέρει να συναρμολογεί . Το θέμα είναι από το κατάστημα Πάτρας ή η κοροϊδία που μου πούλησαν οι 2 κυρίες της... διακίνησης που συνομίλησα και εγώ και η σύζυγος ή οι 3 πωλητές; Δεν είπα ότι είσαι αδιάκριτος φίλε προς Θεού.Αλλά το είδα πολύ κοροϊδίστικο το όλο θέμα, κρίμα γιατί μου άρεσε η αρχική τους εξυπηρέτηση.
Αρχέλαος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ο Η/Υ προορίζεται για τον μικρό ( 22 ετών είναι, για εμάς είναι μικρός όπως και να το κάνουμε ) και είπα να τον συναρμολογήσω εγώ ώστε να τον έχει για να σερφάρει και να περνάει η ώρα του μιας και του αρέσει αλλά δεν ξέρει να συναρμολογεί . Το θέμα είναι από το κατάστημα Πάτρας ή η κοροϊδία που μου πούλησαν οι 2 κυρίες της... διακίνησης που συνομίλησα και εγώ και η σύζυγος ή οι 3 πωλητές;Δεν είπα ότι είσαι αδιάκριτος φίλε προς Θεού.Αλλά το είδα πολύ κοροϊδίστικο το όλο θέμα, κρίμα γιατί μου άρεσε η αρχική τους εξυπηρέτηση. Μη ξαναγοράσεις απο το e-shop! Η αδιαφορία τους για τους πελάτες είναι άνευ προηγουμένου.Αλλωστε είναι γνωστό οτι είναι μπου....λο !
Undercover22 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Οι Η/Υ αργούν φίλε μου. Γιατί θέλει συναρμολογή, έλεγχο κτλπ. Σε εμένα ήρθε σε 1 εβδομάδα. Αλλά τα υπόλοιπα προιοντα μου έρχονται το πολύ σε 2 μέρες. Αλλά από τη στιγμή που το άφησες τη τελευταία στιγμή εσύ φταίς, όχι αυτοί. Άλλωστε γιορτές είναι και εκείνοι έχουν δικαίωμα να κατσουν σπίτι να ξεκουραστούν 1 μέρα τουλάχιστον στο σπίτι. -----Προστέθηκε 4/1/2009 στις 08 : 25 : 59----- Μη ξαναγοράσεις απο το e-shop! Η αδιαφορία τους για τους πελάτες είναι άνευ προηγουμένου.Αλλωστε είναι γνωστό οτι είναι μπου....λο ! Πόσες φορές αγόρασες από εκεί και το λες αυτό ; ; ; Εγώ έχω κάνει παραγγελίες ύψους 3000ευρώ τουλάχιστον και μέχρι τώρα είμαι υπερευχαριστημένος
lef50 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έχω κάνει παραγγελίες ύψους 3000ευρώ τουλάχιστον και μέχρι τώρα είμαι υπερευχαριστημένος Ειναι να μην σου κατσει μια αναζητηση στο insomnia θα σου δειξη οτι αρκετοι πια συμφορουμιτες μας την εχουνε πατησει συν οτι και αυτοι που το υποστηριζαν εχουν αρχισει και μειωνονται αισθητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.