Προς το περιεχόμενο

νέο λαπτοπ

Leonine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ήρθαν τα Χριστούγεννα κ ακόμα δεν έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου.

Σκεφτόμουν για ένα καινούριο laptop, μιας αυτό που έχω μπήκε στο 4 έτος.

Ξέρω πως όλα είναι θέμα τιμής κ τι ζητάει ο καθένας.

Οπότε σαν δίνω τις παρακάτω πληροφορίες.

1. Δεν θέλω κ δεν μπορώ να έχω desktop pc λόγω επαγγέλματος.

2. Παίζω που κ που παιχνίδια αλλά όχι τίποτα τρομερό (e.g dota)

3. Βλέπω ταινίες και ακούω μουσική.

4. Ασχολούμαι με προγραμματισμό (visual studio 2008)

5. Συνηθίζω να τρέχω πολλές εφαρμογές μαζί.

Και πάνω από όλα, διαθέτω έως 1500ευρώ

Παρακάτω σας παραθέτω δυο laptop χωρίς να σημαίνει πως θα πρέπει να προτείνεται τα ίδια.

http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Products=1183974%2c1184016&page=2&Manufacturer=HP&comparelist=1183974+1184016&category=69977907&catalog=21

περιμένω την άποψη σας

ευχαριστώ πολύ Παύλος …

αααα

λόγω δουλειάς βρέθηκα σε ένα αμερικάνικο p.x

και βρήκα το παρακάτω laptop:

hp dv4-1147cl

έχει 64bit vista, cpu core 2 duo 2Ghz,4GB ram,9200m gs 512MB, 14,1inch high definition screen, Bluetooth, camera, microphone,320GB HDD,16bit stereo sound

και όλα αυτά στην τιμή 630-670ευρώ ανάλογα την διαφορά δολαρίου – ευρώ

σκέφτομαι να το πάρω για την κοπέλα μου

τι λέτε;

Δημοσ.
αααα λόγω δουλειάς βρέθηκα σε ένα αμερικάνικο p.x

και βρήκα το παρακάτω laptop: hp dv4-1147cl, έχει 64bit vista, cpu core 2 duo 2Ghz,4GB ram,9200m gs 512MB, 14,1inch high definition screen, Bluetooth, camera, microphone,320GB HDD,16bit stereo sound και όλα αυτά στην τιμή 630-670ευρώ ανάλογα την διαφορά δολαρίου – ευρώ σκέφτομαι να το πάρω για την κοπέλα μου τι λέτε;

Φιλε μου Χρονια Πολλα και Καλη χρονια. Αφου εχεις πρόσβαση σε ΡΧ, τοτε αν βρηκες προσφορα χτυπα το. Οπως ολοι οι στρατιωτικοι ξερουν, το ΡΧ συμφερει πλεον μονο για προσφορες. Δες ποσο μπορεις να βρεις ενα αντιστοιχχο εδω και κανε σύγκριση. Καλες αγορες

Δημοσ.

Παύλο τα χρήματα που διαθέτεις είναι πάρα πολλά για τη χρήση που γράφεις ότι θα κάνεις.

Το καλύτερο που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα αν θέλεις περισσότερες από 17'' είναι το HP 8730.

Καμία σχέση με τις εμπορικές σειρές από άποψη ποιότητας κατασκευής και από επιδόσεις ταχύτατο επίσης.

Σαν Μιχάλης όμως θα σου πρότινα να αγοράσεις το LENOVO THINKPAD R61 8919WB5 (η φωτό στο link είναι λάθος, αν ανοίξες το pdf αρχείο "Αναλυτικά για το προιόν" θα δεις τη σωστή). Ποιοτικά πολύ καλό, με επιδόσεις που υπερκαλύπτουν τη χρήση μου γράφεις και με 3ετή εγγύηση.

Τα ρέστα κράτα τα για διακοπές! Καλές αγορές.

Δημοσ.

θέλω να πάρω ενα καλό μηχάνημα ώστε να το κρατήσω μερικά χρόνια.

3 τουλάχιστον.για αυτό κ πρότεινα κ διαθέτω 1500ευρώ

ευχαριστώ για τις εως τώρα απαντήσεις

παύλος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...