GIANNIS400 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 εκανα εγκατασταση τα vista ston seegate που εχω, στην συνεχεια εγκατεστησα τα xp στο 640αρι samsung που εχω.κανω επαννεκινηση και δεν μου βγαζει οπως παλια να επιλεξω λειτουργικο, αλλα με βαζει απευθειας σε αυτο που προεπιλεγω για boot στο bios.τα vista δεν λέει με τιποτα να τα απεγκαταστησω εχω βαλει ενα σωρω πραγματα.δοκιμασα να κανω ενα σωρο πραγματα, πχ αλαξα τα καλωδια των σατα σκληρων,και εβαλα στην σατα1 θυρα τον seegate και στην θεση του seegate στην σατα2 δηλαδη εβαλα το saMSUNG αλλα τιποτα.υπαρχη λυση να γλιτωσει το format o seegate, plz.
mpentenis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 περασες πρωτα vista και μετα XP ενω ειχες και τους 2 δισκους πάνω? αν ναι, τοτε φυσικα στο κανει αυτο γιατι ο boot manager κα8ε λειτουργικου εχει υποστηριξη προς τα πισω για τα παλιοτερα λειτουργικα, δηλαδη αν εβαζες πρωτα xp και μετα vista δεν θα ειχες προβλημα, οπως αν εβαζες 2000 μετα xp και μετα vista...Μπορεις να βαλεις ενα προγραμμα αλλης εταιριας σαν boot manager και θα λυσεις το προβλημα σου, υποθετω οτι αλλαζοντας με το χερι το boot.ini πάλι θα κανεις δουλεια αλλα δεν ξέρω περισσότερες πληροφορίες για αυτη την λύση.
Gunix Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Πρώτα ύπρεπε να βάλεις τα windows xp και μετά τα windows vista.
micos000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Τώρα θα το διορθώσεις με boot manager. Νομίζω στο wiki έχει οδηγό.
GIANNIS400 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Τώρα θα το διορθώσεις με boot manager.Νομίζω στο wiki έχει οδηγό. στο wiki ειπες φιλε, για διαφωτισεμε λιγο παραπανω,τι ειναι το wiki.πρεπει να μπω xp να το κανω αυτο?
micos000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ουπς, sory. Νόμιζα ότι ήξερες. Είναι το τμήμα όπου ανεβαίνουν οδηγοί (guides) από μέλη του insomnia. Είναι ΕΔΩ ή αν πατήσεις στην κορυφή της σελίδας που λέει Wiki, αλλά δεν έχει κάτι τέτοιο εκεί. Κάπου το είχα δει και νόμιζα ότι ήταν εκεί. Έκανα λάθος, είναι στον οδηγό του markelos. Κατέβα στην σελίδα και θα βρεις το (Διόρθωση Vista bootloader)
GIANNIS400 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ουπς, sory. Νόμιζα ότι ήξερες. Είναι το τμήμα όπου ανεβαίνουν οδηγοί (guides) από μέλη του insomnia. Είναι ΕΔΩ ή αν πατήσεις στην κορυφή της σελίδας που λέει Wiki, αλλά δεν έχει κάτι τέτοιο εκεί.Κάπου το είχα δει και νόμιζα ότι ήταν εκεί. Έκανα λάθος, είναι στον οδηγό του markelos. Κατέβα στην σελίδα και θα βρεις το (Διόρθωση Vista bootloader) καλο φιλε αλλα δυσκολο,παω για φορματακι :lol:, υ.γ = θα προσπαθησω μηπως καταφερω κατι με το προγραμμα easybcd
ChangeAllNow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 καλο φιλε αλλα δυσκολο,παω για φορματακι Είναι πιό εύκολο το format απο το repair που λέει ο οδηγός ; Και εξ' άλλου θα πάρει τόση ώρα η εγκατάσταση που δε συγκρίνεται με το repair.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.