coreygaylas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να το ποσταρω ψαχνω για κερματοδεκτες που συνδεονται με pc αλλα δεν βρισκω τιποτα...προωριζονται για μικρο internet cafe. καμια ιδεα; τιμες;
coreygaylas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Κοζάνη το Internet cafe θα στηθει σε ενα μικρο χωριο κοντα στη κοζανη με 8 pc (8 κερματοδεκτες)
mpentenis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 εισαι μακρια για να σου στειλω εγω. πήγαινε http://www.techzone.gr και θα βρεις, εχω πάρει 4 και είναι πολύ καλοί και ευκολοι στην εγκατασταση/χρηση, δεν μου παρουσίασαν κανένα πρόβλημα (τους έβαλα σε internet corners σε ξενοδοχεία)
coreygaylas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 βλεπω πως εχει καρτοδεκτες και οχι κερματοδεκτες... εγω θελω κερματοδεκτες που δεχονται κερματα... π.χ. 0,5 ευρω - 15 λεπτα και ετσι...
mpentenis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 οι κερματοδεκτες κερματα παιρνουν οχι καρτες...coin box το ονομαζουν και μέχρι τον Ιουνιο είχαν, δεν νομίζω να εχουν σταματήσει να φέρνουν, μάλλον δεν τους έχουν στο site, πάρε τους τηλέφωνο. Παίζει με 4 κατηγορίες (κέρματα) οπου ορίζεις πόσο χρονο θα σου δίνει το καθένα, δηλαδή .20€ --> 10 λεπτα, .50€-->30 λεπτα κ.α
coreygaylas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 αυτο ειδα οτι δεν το εχουν αλλο και ειπα... οκ θα τους παρω τηλεφωνο thanks
geosep Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Οι καλύτεροι που βρήκα εγώ είναι στο www.venosgames.com
navar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Οι καλύτεροι που βρήκα εγώ είναι στο www.venosgames.com ναι αλλα λίγο τσιμπημένες οι τιμές ! σε καλές τιμές υπάρχουν και εδώ www.orangenet.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.