Προς το περιεχόμενο

Γίνεται να ενώσω 2 partition Που το ένα χρησιμοποιείται?

JASONJAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 διαμερίσματα, το ένα το χρησιμοποιώ τώρα και το άλλο είναι διαμορφωμένο και άδειο. Γίνεται να τα ενώσω χωρίς να χαθούν δεδομένα και να έχω μεγαλύτερο χώρο? Αν ναι πώς?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν έχεις ένα σκληρό δίσκο δηλαδή 120 GB και είναι 60 GB & 60 GB μπορείς να τα ενόσεις. Αλλά από την στιγμή ο ένας έχει windows δεν μπορείς να τα ενόσεις γιατί αν το κάνεις κοινό δεν θα σου μπένει στα windows. Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις format. Εγώ θα σου ελέγα να το αφήσεις όπως είναι για να έχεις τα δεδομένα σου και στον C να έχεις τα windows, τα προγράμματα σου που εγκαθηστάς και άλλα.

Δημοσ.

μπορεις επισης να κανεις και το εξής

βάζεις ενα acronis true image, κάνεις ενα backup το C και καπάκι κάνεις restore σε όλο το δίσκο, απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχεις και ενα τρίτο partition (η εξωτερικό δισκο) και το 2ο partition να είναι άδειο (γιατι θα σβηστεί). Νομίζω ομως οτι και το Acronis Disk Director Suite οπως ανέφεραν θα σου κάνει δουλειά

Δημοσ.

Γίνεται και είναι και πολύ απλό με το acronis disk director.

Αφού έχεις το 2ο άδειο, διέγραψε το και μεγάλωσε το 1ο.

Αν δεν ήταν άδειο, πάλι γινόταν με το acronis disk director απλά ήθελε περισσότερο χρόνο.

Έχω κάνει και τις 2 περιπτώσεις γι' αυτό το λέω.

Δημοσ.
Γίνεται και είναι και πολύ απλό με το acronis disk director.

Αφού έχεις το 2ο άδειο, διέγραψε το και μεγάλωσε το 1ο.

Αν δεν ήταν άδειο, πάλι γινόταν με το acronis disk director απλά ήθελε περισσότερο χρόνο.

Συφμωνώ με τον micos000 και επαυξάνω :

Γίνεται με πολλά εργαλεία που ασχολούνται με disk management.

Είναι απλό και είναι ακίνδυνο.

ΥΓ. Έχω χρησιμοποιήσει Paragon, Acronis ,Partion Magic κ.α.

Δημοσ.

Γενικά είναι ακίνδυνο αλλά πάντα κάνουμε backup για να είμαστε σίγουροι.

Π.χ άμα γίνει διακοπή ρεύματος την ώρα που γίνεται η συνένωση μετά θα κλαις.

Για τα υπόλοιπα συμφωνώ με τους παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...