Προς το περιεχόμενο

Αναζητωντας Webhosting provider με Cpanel....

genlivecp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

ψαχνω για μια καλη και αξιοπιστη εταιρια που να εξιδικευεται στον χωρο του ιντερνετ κ συγκεκριμενα στο web hosting με Cpanel σε ιδιοκτητους server στο εξωτερικο!ενα οικονομικο πακετο με 500 Mb Disk Space!

τι μου προτεινετε?εχω κανει μια ερευνα στο google κ εχω μερικες υποψην μου...

Thanks!

Δημοσ.

ολα αυτα που ζητας θα τα βρεις στην hostbox.gr ,

το πρωτο πακετο τους ειναι με μολις 50 ευρω το χρονο (500mb / 20 GB Bandwith)

με cpanel 11 και Η μονη με 100% uptime !

μου φιλοξενουνε 4 site σε 2 διαφορετικους server εδω και ενα μιση χρονο και ολα δουλευουν αψογα με πραγματικο 100% UpTime!

κ σου απαντανε στα mail αμεσως!οποτε ρωτησε τους οτι θελεις!

Αν δεν πιστεις ζητα ενα δοκιμαστικο πακετο για να εισαι σιγουρος!

επισης θα παρατηρησεις οτι το server load ειναι παντα πολυ χαμηλο!δεν φορτωνουν το server του οπως ολοι οι αλλοι!

http://www.HostBox.gr

Δημοσ.

θα συμφωνησω και εγω με τον tsalafo , η hostbox.gr ειναι απ τις λιγες καλες εταιριες για hosting , ειναι πληρως εξηδικευμενη ,κανει μονο hosting . και οτι λεει στο site της ειναι 100% Αληθεια!

Δημοσ.

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά,

θα συμφωνησω και εγω με τον tsalafo , η hostbox.gr ειναι απ τις λιγες καλες εταιριες για hosting , ειναι πληρως εξηδικευμενη ,κανει μονο hosting . και οτι λεει στο site της ειναι 100% Αληθεια!

Είμαι σίγουρος οτι συστήνεις ανεπιφύλακτα την host box.... Αυτός εδώ είσαι εσύ; http://www.freestuff.gr/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=21349

Ρωτάω γιατί από την υπογραφή που έχει hostbox πρέπει να αγαπάς πολύ την εν λόγω εταιρία ή απλά να δουλεύεις εκεί :D

Δεν θα αναφερθώ στο banner που έχεις στην κεντρική σελίδα σου (καθώς πολλοί φανατικοί πελάτες το κάνουν), θα αναφερθώ όμως στο οτι στο footer κάτω-κάτω στο gamefun.gr αναφέρεις webmaster: kostas karasantes, ο οποίος στο facebook (http://el-gr.facebook.com/people/Kostas-Karasantes/706659890) έχει σαν φωτογραφία την φωτογραφία του μέλους Grifer, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της hostbox.

Μήπως πρέπει να σταματήσει αυτή η κοροϊδία εις βάρος των μελών του Insomnia; Μήπως πρέπει να βρεις έναν σωστό τρόπο να προωθήσεις την εταιρία σου; Μήπως κάποιος admin από το insomnia πρέπει να λάβει μέτρα ενάντια στους διπλούς λογαριασμούς και την προώθηση υπηρεσιών από αυτούς, προσπαθώντας να εξαπατήσουν τον κόσμο;

Δημοσ.
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά,

Είμαι σίγουρος οτι συστήνεις ανεπιφύλακτα την host box.... Αυτός εδώ είσαι εσύ; http://www.freestuff.gr/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=21349

Ρωτάω γιατί από την υπογραφή που έχει hostbox πρέπει να αγαπάς πολύ την εν λόγω εταιρία ή απλά να δουλεύεις εκεί :D

Δεν θα αναφερθώ στο banner που έχεις στην κεντρική σελίδα σου (καθώς πολλοί φανατικοί πελάτες το κάνουν), θα αναφερθώ όμως στο οτι στο footer κάτω-κάτω στο gamefun.gr αναφέρεις webmaster: kostas karasantes, ο οποίος στο facebook (http://el-gr.facebook.com/people/Kostas-Karasantes/706659890) έχει σαν φωτογραφία την φωτογραφία του μέλους Grifer, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της hostbox.

Μήπως πρέπει να σταματήσει αυτή η κοροϊδία εις βάρος των μελών του Insomnia; Μήπως πρέπει να βρεις έναν σωστό τρόπο να προωθήσεις την εταιρία σου; Μήπως κάποιος admin από το insomnia πρέπει να λάβει μέτρα ενάντια στους διπλούς λογαριασμούς και την προώθηση υπηρεσιών από αυτούς, προσπαθώντας να εξαπατήσουν τον κόσμο;

+1 στον gvard

Δημοσ.

εντελως τυχαια ο σερλοκ χολμς της παρεας του insomnia.gr

ειναι ιδιοκτητης της hyperhosting.gr , με το ονομα Γιώργος Βαρδίκος !

Απο οτι φαινεται με ενα απλο google search δεν εχει αφησει φορoυμ για φορoυμ!

κατι βεβαια που δεν κατακρινω γιατι ο καθενας προσπαθει να βρει τροπους να διαφημισει την εταιρια του!κ τα φορυμ ειναι ενας καλος τροπος να ενημερωσεις τον κοσμο για τα προιοντα σου!

αλλα οχι να το παιζει ιστορια...και να φαντασιωνεται!χωρις στοιχεια..!κ να λεει οτι θελει!

Εγω προσωπικα ειμαι πελατης της hostbox.gr ,μακαρι να ειχα μια web hosting company!

Δημοσ.

και αυτός που "καρφωσε" τον graham τυχαινει όλως τυχαίως

να έχει άλλη εταιρία web hosting....

Τι ωριμότητα....

εντελως τυχαια ο σερλοκ χολμς της παρεας του insomnia.gr

ειναι ιδιοκτητης της hyperhosting.gr ' date=' με το ονομα Γιώργος Βαρδίκος !

Απο οτι φαινεται με ενα απλο google search δεν εχει αφησει φορoυμ για φορoυμ![/quote']

Δεν είδα ο Gvard να δώσει κάπου το παραμικρό δικαίωμα, ούτε να προσπαθήσει να προβληθεί με αθέμιτο τρόπο. Μάλιστα προσωπικά ευχαριστήθηκα που σε πρόσφατη παρόμοια συζήτηση είδα να συμμετέχουν τουλάχιστον 3 ιδιοκτήτες ελληνικών εταιριών hosting (Gvard, Mike_Vassileiou, Cybercr33p) με παραδειγματικό επαγγελματισμό.

Τώρα, το να εμφανίζονται δήθεν ευχαριστημένοι πελάτες μιας εταιρίας, ενώ στην πραγματικότητα είναι ιδιοκτήτες ή προσωπικό της, αναμφισβήτητα είναι η υπέρτατη ξεφτίλα.

Χωρίς να ελέγξω αυτά που λέει ο gvard -τα οποία δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω-, νομίζω ότι το μήνυμα του Graham μιλάει μόνο του, από το ύφος του και το περιεχόμενό του.

Δημοσ.
Δεν είδα ο Gvard να δώσει κάπου το παραμικρό δικαίωμα, ούτε να προσπαθήσει να προβληθεί με αθέμιτο τρόπο. Μάλιστα προσωπικά ευχαριστήθηκα που σε πρόσφατη παρόμοια συζήτηση είδα να συμμετέχουν τουλάχιστον 3 ιδιοκτήτες ελληνικών εταιριών hosting (Gvard, Mike_Vassileiou, Cybercr33p) με παραδειγματικό επαγγελματισμό.

Τώρα, το να εμφανίζονται δήθεν ευχαριστημένοι πελάτες μιας εταιρίας, ενώ στην πραγματικότητα είναι ιδιοκτήτες ή προσωπικό της, αναμφισβήτητα είναι η υπέρτατη ξεφτίλα.

Χωρίς να ελέγξω αυτά που λέει ο gvard -τα οποία δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω-, νομίζω ότι το μήνυμα του Graham μιλάει μόνο του, από το ύφος του και το περιεχόμενό του.

Το ίδιο σωστό βρίσκεις ο ένας επαγγελματίας του ίδιου κλάδου να "θάβει"

με τέτοια επιθετικότητα έναν άλλο επαγγελματία?

Καντου ένα σχόλιο, μία παρατήρηση, λίγο χιούμορ αλλά μέχρι εκεί.

Εξάλλου στο κάτω κάτω στον ίδιο χώρο ασχολιούνται, συνάδελφοι είναι.

Αν είμασταν εμείς οι δύο ταξιτζήδες (ίδιο επάγγλεμα - συναδελφοι στην ουσία)

και εγώ έλεγα μην πάς στον nske (αλλά οχι έλα σε μενα, κατι τετοιο δεν είπε ο

συμφορουμιτης μας) γιατί θα σου πάρει διπλη ταριφα ?

Δηλαδή άμεσο φτυάρισμα και σε δημόσιο χώρο (ειδικα σε φορουμ που ολα αυτα μενουν

κατα κάποιο τρόπο και τα βλέπει όλος ο κόσμος) θα ήταν σωστο ?

Για τουλάχιστον τον σωστό επαγγελματια δεν πιστευω οτι είναι κόσμιο

να "θαβει" καποιον άλλον ακόμα και αν δεν είναι σωστος...

Οχι να googlarei το συμπαν να βρει τι ποιος και απο που είναι...

Μη ξεθάψετε και το δικό μου βρώμικο παρελθον απο το Google please...

Δημοσ.
Το ίδιο σωστό βρίσκεις ο ένας επαγγελματίας του ίδιου κλάδου να "θάβει" με τέτοια επιθετικότητα έναν άλλο επαγγελματία?

Ονομάζεις επαγγελματία κάποιον ο οποίος παρουσιάζεται σαν κατευχαριστημένος πελάτης της εταιρίας του με σκοπό να προσελκύσει νέους πελάτες;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εγώ δεν έκρινα καμία εταιρία φιλοξενίας στην παρούσα φάση. Αν διαβάσεις τα μέχρι τώρα posts μου εδώ αλλά και σε άλλα forums θα δείς οτι πολύ σπάνια το κάνω. Στην παρούσα φάση έκρινα την κίνηση του πλασματικού πελάτη ωστε και καλά να διαφημίσει την εταιρία του. Δεν κρύβομαι πίσω από ψεύτικα usernames, το usename μου ήταν, είναι και θα είναι gvard και πάντα εκφέρω την άποψη μου χωρίς να κρύβομαι πίσω από ψευδοusernames πελατών.

Οσο παράξενο και να σου φαίνεται δεν νιώθω να απειλούμαι από τις συγκεκριμένες κινήσεις, απλώς σιχαίνομαι την κοροϊδία απέναντι στους υπόλοιπους. Οσους πελάτες έχω προσελκύσει μέσα από το insomnia αλλά και από το κάθε insomnia το έκανα με την αξία μου και με πραγματικές μαρτυρίες πελατών.

Εγώ από την μεριά μου παρέθεσα τα γεγονότα με αποδείξεις. Είναι στα χέρια των admin να δούν IP logs για να δουν ποια usernames από αυτά μπαίνουν από την ίδια IP ωστε να ξεδιαλύνουν το τοπίο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...