ravend Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 παιδια βοηθεια..ειμαι σε ενα φιλικο σπιτι και εχει προβλημα το εθερνετ της μητρικης..τι drivers κατεβασα..τιποτα.συνεχιζει το εθερνετ να το εχει με ερωτηματικο..καμια ιδεα?? το μοντελο ειναι msi ms-7246 intel chipset i975x
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ..τι drivers κατεβασα..τιποτα Τι είναι αυτό που λες παιδί μου? Με το που εγκαταστεις τα Windows περνας τους Drivers του Chipset Της μητρικής, και μετα του drivers του Ethernet. Τυποποιημένοι διαδικασία ως το κόκαλο. Δεν κατάλαβα το σχόλιο. Οι drivers ειναι απαραιτητοι και μονοδρομος για την αναγνωριση του Ethernet Τι έχεις κάνει ακριβώς?
ravend Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 εγω δεν ειχα κανει τιποτα στον συγκεκριμενο υπολογιστη..επισκεψη πηγα και μου δειξαν εναν υπολογιστη που του ειχαν αλλαξει μητρικη προσφατα και ολα τρεχαν κανονικα εκτος απο το εθερνετ που ειχε ενα ερωτηματικο απο μπροστα..εκανα update του bios κατεβασα και ξεχωριστα τους drivers για το εθερνετ αλλα δν το αναγνωριζε.εν τελει κατεβασα και κατι drivers απο παλαιοτερο μοντελο και εκαναν και ετσι δοθηκε λυση. αυτο..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Σε τετοιες περιπτωσεις, βλεπεις απο το site του κατασκευαστη (MSI) τι τσιπ ethernet φοραει η μητρικη, και πας στο site του κατασκευαστη του ethernet chip και κατεβαζεις απο εκει μια ταιριαστη εκδοση drivers.
ravend Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 αυτο εκανα αλλα δεν δεχοταν την εγκατασταση ουτε με τον χειροκινητο τροπο ουτε με τον κλασσικο wizard..παντως λυθηκε αυτο,ευχαριστω για τις απαντησεις.
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 λύθηκε? Κατσε, πως λυθηκε πες μας και μας να μαστε ετοιμασμενοι για αλλη φορά! Η αποτελεσματικότητα του forum βασίζεται στην συσώρευση γνώσης καθώς στη σημερινή εποχή όπου η έκρηξη πληροφοριών έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον... τελος πάντων πες, και ανοίγω λόγο μετά (σαν απειλή ακούγεται...)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Εχει ηδη πει χωρις να θελω να σε απογοητευσω
Tenshi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 λύθηκε? Κατσε, πως λυθηκε πες μας και μας να μαστε ετοιμασμενοι για αλλη φορά! Η αποτελεσματικότητα του forum βασίζεται στην συσώρευση γνώσης καθώς στη σημερινή εποχή όπου η έκρηξη πληροφοριών έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον... τελος πάντων πες, και ανοίγω λόγο μετά (σαν απειλή ακούγεται...) Η συσσώρευση γνώσεων προκύπτει και απο το λεγόμενο trial & error μεσιέ. Μήν τα περιμένεις όλα απο το φόρουμ...περνάμε και κρίση
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Εχει ηδη πει χωρις να θελω να σε απογοητευσω που ειπε? ενα λυθηκε πεταξε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Σε τετοιες περιπτωσεις, βλεπεις απο το site του κατασκευαστη (MSI) τι τσιπ ethernet φοραει η μητρικη, και πας στο site του κατασκευαστη του ethernet chip και κατεβαζεις απο εκει μια ταιριαστη εκδοση drivers. η πίκρα βέβαια είναι να μην μπορείς να περάσεις ethernet drivers και εξαιτίας του να μην μπορείς να μπεις internet (μιας και έχεις router όχι modem) για να κατεβάσεις κάποιους άλλους...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 που ειπε? ενα λυθηκε πεταξε Nα διαβαζεις και κανα ποστ ε γιατι γινεσαι ρεζιλι εν τελει κατεβασα και κατι drivers απο παλαιοτερο μοντελο και εκαναν και ετσι δοθηκε λυση.αυτο.. Ισως εδω να το ειπε?
ravend Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 νομιζω πως διακρινω μια ειρωνεια..λοιπον!βρεθηκα σε εναν υπολογιστη που για καποιον λογο δεν ειχαν περαστει-δεν λειτουργουσαν-κατι τελος παντων,οι οδηγοι για το εθερνετ..(πηγαν οι ανθρωποι στην αποθηκη και μου φεραν ενα usb modem καθως οπως σωστα δοθηκε και σαν παραδειγμα δν γινεται να λειτουργησει το ρουτερ σε περιπτωση προβληματος του εθερνετ)δισκο εγκαταστασης δεν ειχαν να μου δωσουν για να ξαναπερασω τους οδηγους και ετσι κατεβασα απο τη σελιδα της κατασκευαστριας τους απαραιτητους για να κανω την εγκατασταση..το προβλημα ηταν πως η εγκατασταση ηταν αδυνατη..με wizard δεν υπηρχε καν η επιλογη και χειροκινητα (απο την διαχειρηση υλικου) ηταν αδυνατο,απλα δεν εβρισκε τα καταλληλα αρχεια..μετα ειπα να ανοιξω ενα θεμα εδω μπας και στο ενδιαμεσω καποιος τυχει και δωσει λυση..παω ξανα στην κατασκευαστρια και κατεβασα οδηγους απο παλαιοτερα μοντελα,κατεβασα απο τρια διαφορετικα μοντελα και δοκιμασα με ολα αυτα..ε στην χειροκινητη προσπαθεια με τους οδηγους του μοντελου που ηταν ενα πισω απο αυτο που ειχα,δεν θυμαμαι τωρα ακριβως το ονομα,εδειξε να δεχεται την εγκατασταση και εκτοτε λειτουργει κανονικα. αυτα..ελπιζω να σας καλυψα!
GiorGhino Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Nα διαβαζεις και κανα ποστ ε γιατι γινεσαι ρεζιλι Ισως εδω να το ειπε? Τι να κάνω δεν την πρόσεξα την τελευταία γραμούλα! :eek:Mercy!!! Δήμιοι!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Φιλικα παντα, ετσι? Κι εμενα μου εχει συμβει και τραβαγα τα μαλλια μου Δε κοβουμε κανενος κεφαλι εδω
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 [spam] [...]Δε κοβουμε κανενος κεφαλι εδω Φυσικά και όχι. Δεν έχει καθόλου πλάκα. Τα βασανιστήρια μας αρέσουν. [/spam]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.