dmtrskrk Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Έχω όλα τα απαραίτητα για να συνδέσω τον Η/Υ μου με το internet αλλά υπάρχει ένα προβλημα. Λογικά απο την στιγμή που θα έβαζα το καλώδιο το οποίο δεν έχει κανένα πρόβλημα, θα έπρεπε απευθείας να ενωθεί με το internet. AΛΛΑ????...... ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.... Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα drivers όλα είναι στην θέση τους... Είμαι σε αδιέξοδο Μιλάμε για 926,25 euro PC. Μόνο ο πύργος. Εχω εγκαταστήσει τα Windows Vista Utimate και απο τότε επειδή δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα updates, βασικά δεν έχει τίποτα updates μου παρουσιάζει συνέχως προβλήματα. ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ????????
nick#18 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 εχμμμ.....τι συνδεση εχεις?? καμια 56k? που δεν νομιζω...επισης αν εχεις adsl το router το ρυθμισες? εβαλες τα username και password ?
dmtrskrk Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Βασικα το pc δεν ειναι δικο μου αλλα καποιου φιλου μου ....Η συνδεση που εχω ειναι 1mb adsl...Ολα ειναι ρυθμισμενα .... Το δικο μου pc δεν εχει προβλημα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.